Rozdíl v bednách(vyřešeno) Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

majkll
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 05 lis 2007 18:22

No tak ted jsem teda na vážkách, zda se to vůbec vyplatí. Když se podíváš na zesilovač,tak vidíš jak málo to je zesílený a to je už slušná hlasitost i na tak malý zesílení. Tak teda nevím. Co myslíš ty?

p.s. měls pravdu jsou to tesly :D
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 06 lis 2007 05:57

Pokud jsi se stávajícím ozvučením spokojený, pak bych já osobně, neměnil. Polož si otázku: "Co tím získám?". Pokud chceš poslouchat muziku, pak ti bude hrát stejně jen stereo (a pokud bude rozložena do 5ti beden, je SW namršená), filmy je pohodlnější sledovat v pohodlí obýváku, ve hrách je sice hezké slyšet zvuk i zezadu, ale spíš si cením hratelnosti a nápadu ve hrách než zvuku a jestli mají nové bedýnky sloužit jako zdroj obdivu u přátel, ať ti na ně přispějí :wink: Plánovanou investici bych radši přeložil do jiné části počítače, nebo si udělal radost něčím úplně jiným...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 06 lis 2007 08:12

No jo máš pravdu a stejně ted ty bedny mám za sebou na skříni, takže to taky není špatné. Asi si tedy raději koupím novou Grafiku. Díky Karlosi
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Zpět na “Vše ostatní (hw)”