Ano, Mi A2 už je docela placka, ale zvykl jsem si (přecházel jsem z P8 Lite). A výdrž je vždy irelevantní a záleží na používání. Tvrdíš že přes 1,5-2 dny se nedá dostat, já dnes dával své Mi A2 do nabíječky s 4% baterie a statistikou: 4d 2h 11m a SOT 3h 55m (data aktivní stále). Neříkám že je to běžná výdrž, mám telefon krátce, ale ikdyž jsem po projítí recenzí byl mírně skeptický, tak jsem spokojen. V podstatě rozdíl mezi Mi A2 a Lite verzí je ten, že Lite je menší, slabší, levnější a má větší baterii. "Plnotučná" A2 má slabší baterii, je větší, lepší HW a foťák a je o něco dražší (+ nemá SD slot a JACK). To je asi v kostce vše.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Synek využívá Mi A2 Lite méně a ve škole je vypnutý. Má teď 19% a nabíjení do plna před 4 dny 9 hod a 11 min. Já ho nevypínám a používám na cca 4 - 5 hod internet denně, pár hovorů vcelku dost dokumentů a e-mailů. Vydrží 2,5 dne a o víkendu když nabiju v pátek tak dám 3,5 dne.
Muj prispevek k vydrzi byl odpovedi na to co uvedl tazatel - tzn to, ze na mobilu se budou poustet videa a hrat hry. Pri takovem pouzivani se na delsi vydrz jak 1-1,5 dne nedostane.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 24 vteřinách: Nehlede na to ze zbytecne vybijet baterii k nejakym 4% apod ji moc nesvedci.
Baterii mám v telefonu od toho, aby mi fungoval, když nemám nabíječku, ať se vybije klidně do 0%, nejsem její otrok (nehledě na to, že ikdyž systém ukazuje 0%, je v baterii ještě dost energie na to, aby se nepoškodila). Ale ano, hry to vyšťaví, ale pak je uplně jedno, co je tam za baterku...
Nicméně bez dalšího vyjádření autora tématu se stejně dále nedostanem
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Zdravím, občas si zahraji nějakou náročnější hru a přitom volám s kamarády.
Z důvodu malé RAM v notebooku používám Discord na mobilu. Potřebuji tedy zvuk a mikrofon ve hře i pro volání. Používám proto dvoje sluchátka zároveň - od mobilu a náhlavní...
Poslední příspěvek
Podporovane pameti jsou ty co vyrobce testoval - jejich seznam ale pochazi z doby, kdy se notebook zacal prodavat.
Coz znamena, ze skoro vsechny nebo vsechny pameti na seznamu se uz neprodavaji.
Pokud chces nove, musis vybirat z toho co je. Tzn....
Pokouším se na mém mobilu zobrazit displej vzdáleného mobilu.
Na vzdáleném mobilu jsou zobrazena data z fotovoltaiky na chalupě.
Potřeboval bych tam občas pro kontrolu nakouknout.
Zkoušel jsem Anydesk, TeamViewere a kdoví co všechno,...
Poslední příspěvek
Nainstaluj do tvého mobilu a na ten stroj, kde máš Home Assistanta Tailscale. Je to jednoduchá VPN, propojí ti to obě zařízení do jedné sítě a z mobilu se pak můžeš normálné dostat do Node-RED nebo webového rozhraní Home Assistanta. Je to zdarma....
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...