SP tam není, je to log ze starého kompu a tam je nove nainstalovany windows, NOD32 a to je asi vse.
Souhlasim s El Diablem tento vir na 100% přežil formanování a dokonce několikanásobné. Opravdu nevím jak ho z tama dostat. PIO módem to není, zkoušel jsem to přepnout na DMA a pracoval stejně.
hrozně zpomalený HDD + LOG
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžeš vyzkoušet disk v jiném PC? Když tak zapni S.M.A.R.T zkontroluj zda nehlásí chyby.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak si odporuješ - "PIO módem to není, zkoušel jsem to přepnout na DMA a pracoval stejně". Tak v jakém módu teď disk běží. Pokud se chceš zbavit viru, tak jedině odstranit oddíl/y a znovu je vytvořit, pak zformátovat a následně nainstalovat systém, ovladače a vše ostatní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
hrozně zpomalený HDD + LOG
Ja nie som žiadny odborník, ale mal som podobný problém s ktorým si nevedeli rady ani profesionáli. Na môj aj ich veľký údiv keď už údajne vyčerpali všetky možnosti som úplne náhodou stiahol free program ktorý ten prekliaty vír nielen našiel ale aj odstránil. Odvtedy mám pokoj. Ten program sa volá
Skús, za vyskúšanie nič nedáš.
RemoveIT Pro v4 - SE
Skús, za vyskúšanie nič nedáš.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 47
- 10756
-