video vhs

...

Moderátor: Mods_senior

vrazda2
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod vrazda2 » 06 pro 2007 20:17

mam TV kartu -Musch TV a program k tomu je honestech TVR mozno to ide ale treba to nastavit neviete ako to mam nastavit na mpeg2 mislim - video zvuk a co ktomu patri budem moc rad ked mi pomôzete

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 06 pro 2007 20:26

Měl bys tam mít návod.Navol nahrávací panel, záložka MPEG( filtr Honestech nastavení 2-MPEG 2-velikost 720x576(PAL), bit rate 6000(?)segment 10000(?) počet snímků 25,Mpeg kvalita:3-normal , audio 48000, audio rate 192(?)kbps. Nutno vyzkoušet podle PC.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 07 pro 2007 00:51

Trochu to zjednoduším. Ke kartě sice návod mám, ale ten se tím až tak dopodrobna nezabývá. Ani to není nijak extra softwarově ošetřenmý. Byla to metoda pokus/omyl ale funguje to. Ale je fakt, že jsem to pak upravoval v /placeným/ Pinnacle. Pokud jde ale jen o stáhnutí do PC (z VHS) a následné vypálení na CD-DVD, pak by to neměl být zásadní problém.. Tady jsou takové obecné rady celklem k ničemu. Záleží na tom jakou máš mašinu apod. Většina lidí schoří na renderování (včetně mne). Taky v Pinnacle nic moc nedělám - jen to vystřihnu - srovnám zvuk /aby nebyl za obrazem- častý problém/ a DVD dělám v Nero Vision. Není to zrovna profi, ale je to koukatelný a účel to splní. :D

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 07 pro 2007 08:30

Dávgám za pravdu. Je to pokus a omyl, pořád zkoušet, žádná všeobecná rada pro všechny neexistuje.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”