Žil jsem v Austrálii a měl jsem přihlášení do daňové appky propojené se svým australským telefonním číslem. Bohužel po návratu do ČR bylo australské číslo zrušeno z pochopitelného důvodu, neplatil jsem za něj. Jelikož jsem...
Poslední příspěvek
Ten Odorik taky můžu doporučit. Několik let jsme ho používali.
Také můžu doporučit několik desítek virtuálních operátorů ze skupiny Dellmont Sarl. Jejich ceny by měly být ještě levnější než má ten Odorik. Tam si však musíš každého operátora...
Mám Excel 2007 i 2010. Chci mít otevřené současně dva soubory a vidět ty tabulky obě, každou ve svém samostatném okně. Ano, dá se překlikávat na liště mezi soubory, ale vždy vidím jen jeden aktivní. A ano, dá se nastavit v zobrazení...
Poslední příspěvek
Myslím, že u 2010 fungovalo, že si otevřeš nový prázdný excel a přes nabídku soubor ->otevřít pak zvolíš dokument a měl by se otevřít v té konkrétní instanci excelu
Byl by někdo ochotný, poskládat PC, na kterém se bude hrát Path of Exile 2, Diablo 4, Uncharted 4, GTA 5 offline. Nutnost 30+ FPS na 1080p. Cena nejnižší možná podle požadavků her. Nejnáročnější z her bude nejspíš ta první zmíněná (příloha)....
Poslední příspěvek
Děkuji ti za námahu. Nakonec to opět vyhrál Playstation nad počítačem. K PS4 Pro pořídím PS5.
Rád bych se zeptal na váš názor, která z PC sestav na přiložených obrázcích je podle vás nejlepší. Stačí čistě váš názor bez nějakého hlubšího rozboru.
Díky moc za vaše odpovědi!
Poslední příspěvek
Souhlas s kolegama, ty prebuilt jsou předražený, nevhodně poskládaný, lepší se jim vyhnout. Alferiho návrh je fajn, bude to dělo, který v QHD a i v 4k hraní udělá spoustu radosti. A asi fakt bude těch pár dnů počkat na 9800x3D, nebude o moc dražší...
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...