Já mám asi dva roky starý PC, jediné co jsem udělal je koupě nového CPU a řeknu ti, počítač ožil jak prase.
Měl jsem tam dříve Semprona 3000+, nyní mám Athlona 3200+ a je to znát jak něco, dokonce to pomohlo i grafické kartě. Jinak mám jen giga paměti a neřeším to, na nový PC zatím nemám, takže tohle nějak dodělám a pak až bude novej...
Inovace PC, prosím poraďte :)
Re: Inovace PC, prosím poraďte :)
v tom případě si poraď sám 

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hroch123 píše:v tom případě si poraď sám
co ti je? Marfy mi poradil komponenty ty si koupim a pak si to postavim sám ... nechápu tvůj přístup, víš co, nevšímej si mě a běž jsi do billy koupit počítač za 50 000
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za prvé, nevím proč by si měl jít kupovat pc do billy a k tomu ještě za 50 tisíc,
za druhé, nevím proč ses kvůli tom tak rozohnil
a za třetí, jestli jsi prodal starou 400 za 3500kč tak jsi se štěstím narazil na naprostého neznalce a pořádně jsi ho natáhl ( procentuálně by to vyšlo mnohem víc než tvůj zmiňovaný barbone ).
za druhé, nevím proč ses kvůli tom tak rozohnil
a za třetí, jestli jsi prodal starou 400 za 3500kč tak jsi se štěstím narazil na naprostého neznalce a pořádně jsi ho natáhl ( procentuálně by to vyšlo mnohem víc než tvůj zmiňovaný barbone ).
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
CrazyManer píše:peta501 - no a? Nikdy nehraju hry na plný detaily, mám radši hodně plynulou hru s hodně FPS než abych měl málo FPS hra nebyla plynulá ale hurá vidim že se hlavnímu hrdinovi leskne oko a chlupy v nose se mu kroutěj ve větru ... a určitě tady nebudu prskat jak že se gta4 nepovedlo, už jsem měl možnost ho hrát, nesmíš se nechat zmást, je to pořád jen hra, nikdy to nebude realita, a že to není přesně jaký by chtěli redaktoři, co naděláš, vždycky se najde někdo kdo chce plavat proti proudu i když ani neví proč, můžu říct očemkoliv že to není nejlepší ten článek napsal puberťák kterýho neuspokojí nic než pravačka, v současný době je to nejlepší pecka na počítač a hratelnost, výdrž a zábava je pekelně vysoká ... (a že jim hra spadla na jejich konfiguraci? vážně? oni windows občas spadnou? né, nevěřim, to se vůbec nestává často ... z komára velbloud že) ale každopádně díky za upozornění, bylo k věci, moc dík![]()
GTA IV sem mel taky moznost hrat... a netvrdil bych ze je to tak povedena hra (a je mi 15

detaily nejak neresim... (i kdyz mam radsi nejvyssi) ale to je kazdyho vec :) ja jen chtel ukazat ze ze sestavou za 4500kc si GTA IV v rozumnym rozliseni ... moc nezahrajes... pokud mas nejakej zazitek ci pocit ze hry na nejnizsi ... ok neberu ti to.. ja to jen prirovnavam k sobe..

mimochodem s tim NFS s nim plne souhlasim, NFS:undecover sou vubec nejhorsi nfs co sem kdy hral... (hra sama o sobe neni spatna ale chtelo by to o hooooooooooodne vic optimalizace... protoze kdyz uz za hru fakt dam 13 stovek tak nepocitam s tim ze hra bude vypadat jak kdyby ji delal amater... protoze jedes a 30metru pred tebou nic, ted se hra sekne a dotahujou se selnice... (nehlede na to ze grafika je skoro stejna jako MW ) ... a naroky xkrat horsi..)
hlavne nemel to bejt odkaz na to ze se GTA nepovedlo.. mel to bejt odkaz a podivej se na naroky...

jo a EDIT >nic k pc mi mama nekoupila vsechno sem si koupil sam ...
a jestli najdes kupce na 4000 ? CG... me je to jedno :)
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
je ti patnáct a pc sis platil sám, xboxe počítám taky a mámě ještě platíš nájem že ... z kapesnýho který ti dává nebo z tvý tvrdý práce v továrně na špendlíky? ... a kdyby sis tu diskuzi pročet tak zjistíš že to za 4500 je vybrany tak abych si s tim prave GTA4 zahral a minimalni pozadavky na HW jsem videl uz pred mesicem, příště čti a pak se vyhnem střetum
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pánové, jestli se chcete dohadovat o nesmyslech, budiž vám přáno, ale prosim přes SZ.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CrazyManer píše:je ti patnáct a pc sis platil sám, xboxe počítám taky a mámě ještě platíš nájem že ... z kapesnýho který ti dává nebo z tvý tvrdý práce v továrně na špendlíky?
S tímto souhlasím, čím dál tím víc vidím týpky, právě puberťáky, kteří doslova machrují jaký mají dělo, kolik mají zkušeností apod. Ale už neřeknou, že to všechno načerpali díky rodičům, které tímto vykořisťují. Já takovou možnost bohužel nemám a ani neměl a musím se tedy spokojit s málem a jednou vím i to, že moje dítě bude vyrůstat přesně jak já, žádný přepich. Něco chce, ať si na to vydělá...
Jako nic proti nikomu nemám, ale někdy to zamrzí...zvlášť, když vidím prvňáky s HTC Diamond

Není to závist to ne, já jim to přeju, spíše je i lituju, protože takové děti jsou zvyklé na určitý standart a jednou se budou seksakramentsky ohánět, aby z toho standartu nemuseli klesnout níže..
Osobně si myslím, že HW nároky na hry někdy moc dramatizují, když vylezla Mafia, byl to pro nás sen a všichni říkali, že to nerozjedu, koupil si tehdy trošku lepší grafárnu a ejhle, na obstarožním PC jsem Mafii rozjel, nebylo to nic moc, ale hrát se dala...tak to vidím i s GTA IV
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím,že téma se posunulo na jinou úroveň než byl původní dotaz.Upgrade je vypsaný,a tak to buďto ukončete a nebo pište k věci.Jinak to budu nucen zamknout.Z příspěvku jsou dvě stránky diskuze o ničem a hlavně ne k věci.
GTA4 je jak vidno skutečně velmi náročná hra.Nějak jsem to nestudoval.Osobně mne tyhle typy her moc neberou.Jen jsem chtěl dodat,že na téměř stejné sestavě jakou jsem navrhnul na upgrade jede plynule i CRYSIS a FarCry 2,což jsou nejnáročnější hry současnosti. Konkrétně na stejné desce,stejné grafice a Athlonu X2 4800+ (skládané před rokem) a tak by i GTA4 mohla jet vcelku slušně.

GTA4 je jak vidno skutečně velmi náročná hra.Nějak jsem to nestudoval.Osobně mne tyhle typy her moc neberou.Jen jsem chtěl dodat,že na téměř stejné sestavě jakou jsem navrhnul na upgrade jede plynule i CRYSIS a FarCry 2,což jsou nejnáročnější hry současnosti. Konkrétně na stejné desce,stejné grafice a Athlonu X2 4800+ (skládané před rokem) a tak by i GTA4 mohla jet vcelku slušně.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
chci se ještě zeptat jestli mám něco ještě dokupovat? kabely? chlazení? je to zapojení složitý? a je jedno jakou si k tomu koupim case? a co bude lepší VISTY nebo XP? vadily by XP ? mám je mnohem radši než visty (visty dle mého názoru SUX) ale zase se bojim toho že na XPčkách není podpora DX10ky že :(
jo a ještě se chci zeptat kdy mám jít do nákupu, jestli mám počkat po vánocích, nebo po novym roce jestli teď budou ty ceny nějak klesat třeba? nebo jestli mám kupovat hned hrozí zdražování?
PROBLÉM z czechcomputers zmizela ta základní deska, doporučil bys mi nějakou podobnou?
a
ZMĚNA procák budu brát asi tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47106
jo a ještě se chci zeptat kdy mám jít do nákupu, jestli mám počkat po vánocích, nebo po novym roce jestli teď budou ty ceny nějak klesat třeba? nebo jestli mám kupovat hned hrozí zdražování?
PROBLÉM z czechcomputers zmizela ta základní deska, doporučil bys mi nějakou podobnou?
a
ZMĚNA procák budu brát asi tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47106
CrazyManer píše:je ti patnáct a pc sis platil sám, xboxe počítám taky a mámě ještě platíš nájem že ... z kapesnýho který ti dává nebo z tvý tvrdý práce v továrně na špendlíky? ... a kdyby sis tu diskuzi pročet tak zjistíš že to za 4500 je vybrany tak abych si s tim prave GTA4 zahral a minimalni pozadavky na HW jsem videl uz pred mesicem, příště čti a pak se vyhnem střetum
aha ty chytraku a rika ti neco brigada ?? napr... cely prazdniny sem si na to vydelal sam tak se uklidni

pardon za OT.. nesnasim kdyz se do me nekdo navazi... ze mam vsechno diky rodicum a pritom vi prd... a ano najem, jidlo mi plati ale to je vec jina

edit > for tomina pokud si tim pubertakem myslel me... tak ja nepovazuju ze mam za pc delo... svoje pc povazuji za prumerne nebo podprumerne... a machrovat s tim opravdu nikde nechci ...
----
ten odkaz nebyl proto aby ukazal jak je ta hra spatna... (to si kazdej udela svuj nazor) ale na minimalni pozadavky ..., a vzhledem k tomu ze mi par lidi rikalo ze se to moc hrat nedalo ... proto sem ho sem daval ...
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
dobrý tak promin a uz ten offtopic uzavrem ne? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2468
-
od michal84