Příspěvekod liborek » 13 bře 2008 18:20
Tak už to jede .V prodejně mi vrátili peníze neboť správný kablík neměli.Ve vedlejší počítačové jsem se na kablík ptal.Ovšem tam byli buď tupý,nebo mě měli za blba a chtěli mě vnutit celý pinnacle i s hardwarem/nevím co v té krabici bylo,ale asi jen zástrčka firewire/za 2500.potom asi dvě velkoprodejny s elektrem a kamerami,kde vůbec neměli šajnu o co jde.Až jse raděj zajel do mé rodinné počítačové prodejny,kde beru věci na comp a tam mi hned prodal za 120 korun kablík.No síla.Opravdu kapitalismus a trh.Jeden blbej kablík v okresním městě a buď nic nebo oblbnutí a obrání o peníze.Tady v tom státě pokud si chceš něco koupit ,tak nejprve nastudovat jinak tě ošidí nebo oškubou.Samozřekmě na čestné vyjímky viz.má prodejna.Dík za rady.
Teď se ještě se zorientovat v přiloženém programu/.Angličtina chabá,ale snad na to moje použití to nějak zvládnu.Tak dík za rady.
jaro3.Když si vezmeš k tomuhle nebyly ani kazety,ani redukce,ani Ulead,tak ten rozdíl v ceně byl alespoň troch kompenzovaný

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.