Minimalizace programu pls o radu
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Minimalizace programu pls o radu
Tak teda nevím, zkusila jsem to teď konkrétně u Outlook Express6 a MS Office 2003, zástupce programů jsem dala do složky Po spuštění, otevřela vlastnosti a nastavila spuštění v minimalozovaném okně. Po restartu poce se oba programy spustily minimalizovaně. Nic jiného jsem nikde nenastavovala. Abych řekla pravdu, nějak mi,zvlášť u těchto programů, uniká smysl minimalizovaného spouštění. Když mám upozornění na příchozí mail, prog otevřu a mail stáhnu, stejně tak otevřu prog, když mail píšu, jinak ho nepotřebuju mít spuštěný a mám ho v hl. panelu, ve složce Po spuštění ho normálně vůbec nemám. Třeba to mám blbě, ale prostě nevidím potřebu mít ho spuštěný, a to ani minimalizovaně, když ho nepotřebuju 

Tak jestli tě dobře chápu, tak nechceš programy spouštět minimalizovaně, ale rezidentně, do systray (vedle hodin). Je to tak?
sondaw: On chce vědět hned (Outlook), když mu přijde nějaký e-mail. Na to slouží prográmky notifikátory.
sondaw: On chce vědět hned (Outlook), když mu přijde nějaký e-mail. Na to slouží prográmky notifikátory.
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No to mě napadlo až dnes, když bylo upřesněno, o jaký program se vlastně jedná, proto jsem napsala, že když mi přijde upozornění, že mám mail...atd.
Nejdřív jsem zkoušela kdejaký program, je fakt, že do systray se nestáhly, ale spustily se minimalizovaně na hlavní panel. Je potřeba fakt napsat hned v prvním příspěvku o co se jedná nebo o jaký program konkrétně jde, už dávno tady mohla být rada na stažení třeba PopTray. Ale upozornění na došlou poštu jde přece nastavit i v Outlooku
Nejdřív jsem zkoušela kdejaký program, je fakt, že do systray se nestáhly, ale spustily se minimalizovaně na hlavní panel. Je potřeba fakt napsat hned v prvním příspěvku o co se jedná nebo o jaký program konkrétně jde, už dávno tady mohla být rada na stažení třeba PopTray. Ale upozornění na došlou poštu jde přece nastavit i v Outlooku
sondaw píše:No to mě napadlo až dnes, když bylo upřesněno, o jaký program se vlastně jedná, proto jsem napsala, že když mi přijde upozornění, že mám mail...atd.
kdyz si ho spustim minimalizovane rucne tak to uz dokazu dat vedle hodin ale me nejde proste spustit minimalizovne po startu pc a nejde proste zadnej program tak pustit
kaslem asi na to proste ho spustim normalne a poak si ho minimalizuju rucne asi je nekde nejakej kopanec ja na to prijdu po case chtel sem to vyresit hned ale asi je to nad sily nekde je neco a ja to najdu po delsim stourani vim ze to slo nez jsem formatoval pc tak to zase pujde ale diky za snhu uz se tim netrapte bud si nerozumime nebo nevim mejte se tu caw
To není minimalizace ale rezidentní spuštění ...
Put in Tray 2.0 FW 448kB libovolný program miniaturizuje do tray.zip
Tray Tools 2000 2.2-Umožňuje umístit až 24 programů do Traye pro rychlé spuštění jedním kliknutím.zip
Trayer 3.21-Utilitka, která zabraňuje vzniku nepřehledne a zaplněné Taskbar. Přesouvá tlačítka minimalizovaných programů do System Tray.exe
TrayPmenu 2.00-Umožňuje snadno a rychle vytvořit svoje vlastní menu včetně ikon (velikosti- 8, 16, 24 a 32 bodů).exe
Tray Tools 2000 2.2-Umožňuje umístit až 24 programů do Traye pro rychlé spuštění jedním kliknutím.zip
Trayer 3.21-Utilitka, která zabraňuje vzniku nepřehledne a zaplněné Taskbar. Přesouvá tlačítka minimalizovaných programů do System Tray.exe
TrayPmenu 2.00-Umožňuje snadno a rychle vytvořit svoje vlastní menu včetně ikon (velikosti- 8, 16, 24 a 32 bodů).exe
X píše:To není minimalizace ale rezidentní spuštění ...
ale ja to do tray nepotrebuju ja chci zminimalizovat po spusteni me nejde nic zadnej program minimalizovat p spusteni pouzivam outlook alenejde me treba word minimalizovane proxste zadnej program co dam zastupce do slozky pospusteni a dam mu parametrspustit minimalizovane tak proste ten prikaz neprovede a spusti se bud normalne nebo maximalizovane ale ne minimalizovne nejde
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2516
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
23 srp 2024 12:10
-
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8192
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
-
-
Žádost o radu s koupí notebooku
od Impo168 » 31 led 2025 14:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1994