Problém se spouštěnim her
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém se spouštěnim her
no ono je problém vždycky když nemáš origo cd-key a valíš on-line..a ještě když máš punkbuster (pro cod serie), to si výrobci pojistí, aby si uživatel hry koupil origo hru...
Hele ale žádná z těch her po mě nechtěla CD-key a po netu nic nepařim ani jsem nikdy nepařil... :(
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak si dej v nastaveni COD punkbuster OFF
Je to tím, zkoušel jsem to hledat asi hodinu a bohužel jsem to nenašel, je to na víc místech, snad tady někdo poradí jak to odstranit. Schválně se mrkni do firewalu a odstraň výjimky pro Punkbuster, tím začni.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Ahoj předělal jsem celej systém a hry mi pořád nejdou :( teď když chci jakoukoliv ze zmíněnejch her zapnout tak se mi zobrazíohraný okno "odesílat hlášení"... Nevíte čim by to ještě mohlo bejt??
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj předělal jsem celej systém a hry mi pořád nejdou :(
To znamená že si formátoval?a stále a neustále to nejde?
To znamená že si formátoval?a stále a neustále to nejde?
Ano to znamená, že jsem předělal celej systém. Vymazal celej oddíl kde jsou windows, naformátoval novej oddíl. Nainstaloval windows, drivery k desce a grafice a pár prográmků co používám. Místo toho aby mi začly chodit hry tak po instalaci když chci nějakou zapnout tak jen naskočí černá obrazovka parkrát to blikne a hodí to tu starou dobrou, ohranou hlášku "odesílat neodesílat"... :( tuší někdo co s tim??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus otestovat paměť, zda je OK programem Memtest. Případně do okénka spustit napiš dxdiag a stiskni Enter. V okně DirectX otestustuj v Zobrazení - Funkce rozhraní directX.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vše jsem otestoval a je to v pořádku. Podle mě to bude nějaká SW chyba ale fakt netušim jaká... :(
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neříkej, že jsi za tu chvilku stačil řádně otestovat paměť programem Memtest.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nestačil ale ještě před dvěma dněma byli
to jsem to otestoval řádně...

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také mi GK stále běžela a druhý den chci PC spustit a nic. Pokud chceš zjistit příčinu problémů, nezbývá než testovat. Protože tvrdíš, že po čisté instalaci nejde žádná hra spustit, ale ostatní programy chodí bez problémů, je mezi jiným podezřelá paměť. Grafiku jsi tedy otestoval a tvrdíš, že je OK. Doufám, že jsi nezapomenul na ovladače a ve Správci zařízení není žádný otazník, nebo vykřičník. Pak je ještě podezřelý zdroj a případně chybné sektory na disku. Nezapomínej, že pokud Tvé informace nejsou pravdivé, těžko bude dobrá rada. Kdo Ti radí na Tvůj PC nevidí a zná jen co nám prozradíš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4019
-
od petr22