Renistalace XP (nevidí HDD)
Re: Renistalace XP (nevidí HDD)
No tak sem pustil všechny ty diskety a ani jedna ten driver nemá... Takže si ho budu asi muset stáhnout, ale nevím kde a taky se chci zeptat jestli je možný mít ten driver na cd bo dvd páč prázdnou disketu nemám...Nebo jestli se daj s disket data i mazat tak bych to dal na jednu z nich, ale nevim, dlouho sem je nepoužíval 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl bys je dostat k základovce...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
No ten PC je strejdovo, ten ho koupil nekde od kámoše, takže žádný origo diskety tu nejsou
...

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak zjisti co je to za základovku a stáhni ovladače z webu výrobce...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Tak desku mám MSI - MS 6590, a na global.msi.com.tw ho nějak nemůžu najít
...OMG buď sem slepej nebo nevim, hlavně na mě buďte hodný 

Tak sem tady : http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/5386/ našel ovladač...Mezi podporovanejma tipama chipsetů (čemuš moc nerozumim) je i VT8237, kterej mi program cpuz ukazuje jako Southbridge... Myslíte že by to mělo fungovat ?
disk máš v Pc.jeden?disk na který instaluješ systém by měl být vždy MASTER i když je na datovém kabelu sám.Zkontroluj jestli máš jumper na HDD správně na MASTER.pokud je SATA tak to neřeš.
Přece celou dobu říká že je to SATA
A na kolik oddílů je rozdělenej ten disk? Přeci když tam už jedny Winy jsou tak je tam musel někdo nainstalovat ne?
Tak když ti ten Ultimate Boot CD nejede tak zkus Slax. A proč ti nefachá ten Ultimate?

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
to je fakt divný-a je disk vidět v položce tento počítač-před reinstalací?
Tak už sem to viřešil, jak řek Zeppelin tak problém byl v ovladačích sata, bez nihž ho to prostě nevidělo... A tak sem do instalace Win přidal ten ovladač a normálně se to nainstalovalo, takže super... Ale zase sem se zasek
... Po instalaci a po reestartu mi vyskočilo dokončování instalace... Všechno v poho, ale najednou to po mě chtělo Product key, kterej sem si z původního Winu vytáh, ale za boha mi to nechce vzít, a tak se zase nedostanu dál
...Nevíte buď jakej key tam pude a nebo jak to jenom obejít ? Abych měl zatim neregistrovanou verzi...teda jestli to de... Dyžtak dík 

btw nemůže to bbejt tím že předtím tam byl XP Professional a ted se instaluje Home ??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3199
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 06:27