Děkuji všem za postrčení v rozhodování, zvítězí patrně varianta "Aukro" i když mi hlodá v hlavě červík, že bych si k narozeninám zasloužil novou desku a při té příležitosti bych vzal Hegimu i wokna...
Doporučte levné řešení. Vyřešeno
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Doporučte levné řešení. Vyřešeno
Pepas: mělo by to fungovat tak, že OEM dostaneš jen k hotovému počítači, nebo k hromadě komponent, které se za počítač dají považovat, obecně stačí základní deska, na ní je ostatně po zaregistrování operační systém vázán. Jak z diskuse vyplývá a koneckonců je to i logické, není problém koupit OS i bez desky.
Děkuji všem za postrčení v rozhodování, zvítězí patrně varianta "Aukro" i když mi hlodá v hlavě červík, že bych si k narozeninám zasloužil novou desku a při té příležitosti bych vzal Hegimu i wokna...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 4825
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”