RocketDock (znovu) Vyřešeno
Re: RocketDock (znovu)
aha a to si re-instaloval windosy a stejně to nešlo? jinak ja mam ted verzi - RocketDock 1.3.5
Už 2x jsem je reinstaloval a nic... Je to strašně divný, že by mi to nezvládal ten můj Celer? Už fakt nevím...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rocket Dock i Object Dock provozuji krásně na Celeru, takže procesorem by to nemělo být
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mě se trochu podobný sek v RD stává při spouštění(ze stack dockletu) a minimalizaci Everestu.Teď ještě zjistit který faktor má společný hra,internet a Everest...
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
tak to netuším, zkuste aktualizovat ovladače a třeba javu jinak nevim
Vždycky mě fascinuje, že si někdo vystačí s tak malým počtem ikon na panelu/docku. Ve svém Drag Stripu mám uplně vše, co potřebuju, asi kolem 500 ikon. Ale abych jen nekritizoval, nemáš zapnutý rezidentní štít registrů nějakého anti-spyware? Mě se to přitom taky mlátilo (tedy můj panýlek).
Mám ESET a firewall je zaplej.
Jinak já bych ani těch 100 ikon nedal dohromady, protože mám na PC soft, kterej používám a ostatní ne.
V pohodě mi postačí 20 ikon, možná i míň.
Jinak já bych ani těch 100 ikon nedal dohromady, protože mám na PC soft, kterej používám a ostatní ne.

Tak jsem vypnul firewall a poříd to stejný, já vám snad přestávám věřit, že vám to nedělá.
Zase reinstall WinXP+SP3 a výsledek pořád stejný... 

Nikdo neví? Za jakoukoli radu budu dost rád. Kdyby vás cokoli napadlo, hned to sem pište.
Nemůže to třeba dělat ATI CCC? Nebo CCCP?
Nemůže to třeba dělat ATI CCC? Nebo CCCP?
RocketDock a sysStats
Bohužel s tímhle tím neporadím. Mě se ovšem na XP na notebooku nepodařilo rozchodit žádnou funkčnost závislou na sysstats. Kamarádovi to na Vistách jede v pohodě. Nevíte někdo, čím by to mohlo být případně jestli je potřeba něco navíc doinstalovat? Dodal jsem si tam sysstats 2.5.11 http://judge.deviantart.com/art/SysStat ... 1-15790729 a pak Battery Meter for SysStats 2.0 http://judge.wincustomize.com/skins.asp ... 1&libid=29. Mohl by to někdo zkusit, jestli už to neudělal a napsat mi, jak to dopadlo. Jestli bych to měl používat jen na ikony, tak to pro mě nemá cenu. Předem dík za odpověď.