Teplota NorthBridge
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Teplota NorthBridge
Home určitě ne. Ultimate ukazuje víc,ale moc bych na ty údaje nespoléhal
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já nevím :-), mám tam fouknout ještě chladič, nebo to nechat být? Škoda, že jsem si nezměřil teplotu s tím starým aktivem. Jeden kamarád mi psal, že do 50C je to v pohodě. Je to Chipset nForce4-4x ten prej dost topí.
Lenovo Thinkpad Edge 15
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
gyga píše:Hoj, chtěl bych se zeptat. Měnil jsem na desce aktivní chaldič northbridge za pasiv od Zalman. Předtím jsem nikdy nesledoval teplotu a teď by mě zajímalo jestli se mi to zvládá chladit. Jaká by měla být teplota severního můstku? Mám to na desce MSI K8N Neo3. Přikládám ještě teploty z Everstu. Napište mi jestli je to takhle v pořádku. Díky
co je to za program???
pkud je to nF tak to změříš pomocí nVidia control panel nebo tak nějak se to menuje a na nF4 je vklidu IMHO aji 70stupńů
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3697
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1868
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-