Hdd barracuda vypíná Vyřešeno
Re: Hdd barracuda vypíná
nerozumím tomu je nějaký soft který by to zkontroloval
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CrazyManer píše:... zkus přitáhnout šroubky na uchycení disku a pokud máš víc kabelů tak je můžeš zkusit přeházet, třeba z cd-romky do hdd ...
jestli hledáš program kterej ti utáhne šrouby v case a prohodí ti tam i kabely, dej mi vědět až ho seženeš

BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats
když zapnu jen jeden hadr tak to běží bez problému tudíž nehledám soft na šrouby a kable ale na kontrolu zdroje .harddisk je pevně přichycen a nikdy se s ním nehýbalo
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
O žádném programu na kontrolu zdroje nevím a pochybuji, že někdo ví. Nejlépe odzkoušet (třeba na zkoušku půjčený od kámoše) výkonnější a značkový zdroj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
makojed píše:když zapnu jen jeden hadr tak to běží bez problému tudíž nehledám soft na šrouby a kable ale na kontrolu zdroje .harddisk je pevně přichycen a nikdy se s ním nehýbalo
nj když seš si jistej tak to ani nezkoušej, jeden nedotaženej šroubek jako jsem měl já se stejnym problémem to asi stejně nebude viiid ...

BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Běžně mívám HDD nepřišroubovány nebo jen letmo na jednom šroubku a nikdy sem s tím neměl problém...
Mrkni do BIOSu většina má sledování napětí a teplot...
Mrkni do BIOSu většina má sledování napětí a teplot...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
tak zatím jsem zjistil že když zapnu pouze jeden hadr se systémem tak to jede ( s jakímkoli napájecím kabelem),když k tomu zapnu hadr který je na druhé kšandě tak se to seká nebo to vůbec nenajede, když zapnu první hadr s druhým hadrem který je na stejné kšandě jako první(systém) tak to zatím jede taky v pohodě takže myslím že bych mohl vyloučit i zdroj auž zůstaly pouze tři věci bud poodešel třetí hadr nebo je vadná kšanda nebo deska ? podívám se jestli nenajdu novou kšandu pak už nevím.
jenže jak to tak tady pořád natvrdo vypínám když to zamrzne tak mě to začalo psát POŠKOZENÝ SOUBOR NEBO ADRESÁŘ C\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM.LOG JE POŠKOZEN A NEČITELNÝ že mám spustit chkdsk.když jsem ho spustil minule tak mě sice napsal že chybu opravil ale pc už mě nenajel vůbec a musel jsem ho přeinstalovat
jenže jak to tak tady pořád natvrdo vypínám když to zamrzne tak mě to začalo psát POŠKOZENÝ SOUBOR NEBO ADRESÁŘ C\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM.LOG JE POŠKOZEN A NEČITELNÝ že mám spustit chkdsk.když jsem ho spustil minule tak mě sice napsal že chybu opravil ale pc už mě nenajel vůbec a musel jsem ho přeinstalovat
Re: Hdd barracuda vypíná Vyřešeno
ahoj zkusil jsem vše a nakonec došlo na výměnu zdroje zatím je to v pohodě
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1925
-
od Petr pc help