tak určitě bych bral co největší... za par dní si zvykneš a pak ti to bude připadat malý... já jsem měl 19" zdal se mě velký, později jsem přešel na 22" zdál se mě velký, ale nyní, když už ho mám nějakou dobu je to dle mě klasická velikost a příští bych bral už jedině >24"...
sakra proč mi to obnovuješ já mám CRT 4roky 19" a furt se mi zdá velký...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Mám 22" a menší bych nechtěl, vzdálenost cca 70 cm. Je nesmysl kupovat 19" (moc se tím neuštří), lidi mají pocit, že už teď je to moc, když mají CRT 19", ale rozdíl je velký mezi CRT a LCD - jas je také mnohem menší, takže to tak nevypaluje oči.
tak mi řekni rozdíl (cenový) mezi 19" a 22" .) a rovnou mi doporuč .)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
já bych připlatil a rozhodně vzal tu 22. měl jsem 17 CRT a říkal jsem si paráda, pak 19 LCD a to byl mazec no a nakonec 30 LCD a to jsem čuměl. ale pokud si mám vybrat mezi 19 a 22, tak do menšího jak 22 bych už nešel
nepsal jsem nahoře, že chci jen bílý ? jstli ne tak to píšu teď :)
Ahoj,
rád bych si pořídil do ložnice projektor a přiznám se, že o tomto moc nevím.. :?
Ideálně kdyby na něm šlo přehrát filmy přes notebook(hdmi?), případně mobil (wifi, bluetooth?)