Mám 8800GT právě od GainWardu a referenční chlazení nebylo nijak extra hlučné, za Accelero jsem ho vyměnil spíše kvůli teplotám..
Ale budiž, jelikož verze od GainWardu by 'mohla' být hlasitější, ber BFG.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
jdu si zase jednou pro radu - švagr by si rád pořídil notebook, primárně na hry, bohužel já se v tom už absolutně nevyznám. Pracovně je vždycky měsíc na montáži v Německu, proto stolní PC nepřichází v úvahu.
Představoval by si ideálně...
Poslední příspěvek
Lacine kramy kolem 30 tisic Kc budou hodne topit vsechny.
Osobne bych vzal to, co ma Ryzen procesor a minimalne 3 roky zaruku.
Tu delsi zaruku bych dokonce preferoval, protoze kdyz tesne po zaruce umre deska tak je to oprava v cene noveho...
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
Ahoj vsem. Potreboval bych poradit jaky 34" prohnuty monitor UWQHD (3440x1440) vybrat. Hraji hlavne kampane, cili nemusi mit moc Hz. Jde mi o to abych dostal za svoje penize co nejvic. Zatim se predbezne rozhoduji mezi 4 kousky
Favorit...
Poslední příspěvek
AAA tituly. Ted treba Stalker 2, Indiana Jonese, Space Marine 2, Alan Wake 2, Silent Hill 2 atd
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...