Avira + Avast? Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Avira + Avast?
co můžu doporučit, tak je vypnout zvuk upozornění na virovou nákazu. i když jsem ho přenastavil na jiný, tak se pořád ozýval takový nepříjemný zvuk jako ze speakeru. u Aviry si otevřeš konfiguraci (F8) - zatrhneš expertní mód - Guard - Scan - Action for concerning files - a odškrtni Acoustic alert a je po nepříjemném zvuku 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj tak už mám aviru nainstalovanou a běží OK, zatím mám pouze Aviru + ZoneAlarm a jako
spyware jsem nechal jednodenní test win defenderem a jednou týdně to skenuji SuperAntiSpyware.
Jenom jeden dotaz k té aviře: nemohu tam nikde najít kde se dá nastavit kdy se má spouštět sken.
Tedy já vlastně nechci aby se sám spouštěl tak bych to chtěl zakázat.
spyware jsem nechal jednodenní test win defenderem a jednou týdně to skenuji SuperAntiSpyware.
Jenom jeden dotaz k té aviře: nemohu tam nikde najít kde se dá nastavit kdy se má spouštět sken.
Tedy já vlastně nechci aby se sám spouštěl tak bych to chtěl zakázat.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
sken se spouštět nebude. tohle je free verze a ta je okleštěná a sken se nespouští (nebo spíše naplánovaný sken tam není)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
dík tak to jsem rád že to ten sken nechá jenom na mě.
Jak často skenuješ? já to projel včera po instalaci a OK.
Vidím to tak jednou týdně pro jistotu i když ten štít by to snad měl udržet.
Jinak jsem se ve správci úloh chtěl podívat kolik ten rezident papá ramku, ale nějak
ho tam nevidím - jak je pojmenován?
Jedna blbost nakonec: docela mě pobavila ta ikonka v tray s tím deštníkem, docela
pozvedla vzhled toho traye.
Jak často skenuješ? já to projel včera po instalaci a OK.
Vidím to tak jednou týdně pro jistotu i když ten štít by to snad měl udržet.
Jinak jsem se ve správci úloh chtěl podívat kolik ten rezident papá ramku, ale nějak
ho tam nevidím - jak je pojmenován?
Jedna blbost nakonec: docela mě pobavila ta ikonka v tray s tím deštníkem, docela
pozvedla vzhled toho traye.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já od té doby co ji mám jsem neskenoval ještě ani jednou
jinak procesy má avguard.exe a avgnt.exe a dohromady mi nežerou víc jak 15 mega paměti

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”