Na jaké hře jste vyrůstali?
Re: Na jaké hře jste vyrůstali?
Heroes 3, NFS 2 a 3, Dukáč, Turok... Bylo toho víc, ale tyhle (a hlavně Heroes), to pro mě bylo jako droga 

DUNE II ,Prehistorik,Mario,arkanoid,Tycoon,Fifa 94,Doom,Doom2,GTA,worms,Goblins,warcraft,vláček a mnoho jinejch. 

- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na 100% Elastomanie ,to je fakt hra tisíciletí
A pak ještě na hrách z PS1
Pamatuju si jednu takovou příhodu,kdy sem na starém 386 měl Win 3.11 ,vytvořil jsem zástupce,pojmenoval ho Duke Nukem 3D a pak pobíhal po bytě s tím,že mám novou hru

MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Giana sisters, River Raid, Doom 1,2 , Mario, Who dares wins, Operation Wolf . Nejvíc to byli kazetovky na Commodore 64 

INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
iMohos píše:Pamatuju si jednu takovou příhodu,kdy sem na starém 386 měl Win 3.11 ,vytvořil jsem zástupce,pojmenoval ho Duke Nukem 3D a pak pobíhal po bytě s tím,že mám novou hru![]()
![]()
tak to jo!

To kamos vypaloval ikonky od her a prodaval je na blezsim trhu jako full hry.

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Duke Nuken 3D, Mario, ElastoMania, Vlak 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
Age of Empires 1
Můj první počítač byla Amiga a první hru sem hrál Hired Guns nic jinýho mě nebavilo hráli jsme to každý den, na tu dobu nejlepší hra. Přidávám video
http://cz.youtube.com/watch?v=Jm_J2ahoj ... re=related
http://cz.youtube.com/watch?v=Jm_J2ahoj ... re=related