Dekuji pekne.
Ten T-Cleaner, je na plose taky, podle navodu jsem ho pouzila. Dotazuje se na smazani slozky od programu ComboFix, (kurna-fix) ..tojsem vubec nepouzila, nefim co to je, ..TAK JSEM TO ZATIM RADEJI NESMAZALA, A POCKAM NA (posledni) RADU.
c:\windows\erdnt ..tato slozka je soucasti programu ERUNT, ale take se integruje pouzitim Combo Fixu a SDFixu,
c:\windows\nircmd.exe ..to same o Combo Fixu
Spy bot nasel jen to same Cookies (kdyz mam kompl pujceny, tak pouzivam Flock, kam si ukladam svoje zalozky a Spybot tyto cookies oznacuje skoro vzdy, myslim, ze uplne vzdy)
http://uloz.to/1194232/2.jpg
Jinak kompl facha upa v pohode.
Spy bot neco nasel Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spy bot neco nasel
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix[mezera]/u
Najdi a smaž C:\SDFix.
Ano ERUNT a ERDN a nircmd.exe je záloha pro Combofix a SDFix, pokud je comp O.K. doporučuji smazat, při opětovné instalaci programů se zase vytvoří znovu.
Cookies můžeš smazat , maže je i ATF _cleaner.
Start-Spustit a zadej ComboFix[mezera]/u
Najdi a smaž C:\SDFix.
Ano ERUNT a ERDN a nircmd.exe je záloha pro Combofix a SDFix, pokud je comp O.K. doporučuji smazat, při opětovné instalaci programů se zase vytvoří znovu.
Cookies můžeš smazat , maže je i ATF _cleaner.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Pohlaví:
Re: Spy bot neco nasel
Ok,
se teda pochlubim a dam to smazat, esi to tam trebaze zapomenul z drivejska. Budu nenapadne chytra
Ccleaner musim pouzivat ''poraaad'', to je narizeni
Cookies mazu jen, kdyz mam kompl dele, nekolik dnu a nez ho vratim, cistim Spybotem.
Tak to je konecne fsechno, diiikyy. ..ja nemam cim bych zaplatila
se teda pochlubim a dam to smazat, esi to tam trebaze zapomenul z drivejska. Budu nenapadne chytra

Ccleaner musim pouzivat ''poraaad'', to je narizeni

Tak to je konecne fsechno, diiikyy. ..ja nemam cim bych zaplatila

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spy bot neco nasel Vyřešeno
Není třeba , měj se! 

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”