„Pošli mi to zazipovaný, ale v raru.“ ;-) Znáte podobné?
Re: „Pošli mi to zazipovaný, ale v raru.“ ;-) Znáte podobné?
nejlepší bylo když jsem si stáhl winrar kterej byl v raru
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to trochu mimo ale...
http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-132 ... t-pro-smrt
http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-132 ... t-pro-smrt
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
zao píše:nejlepší bylo když jsem si stáhl winrar kterej byl v raru
taky se mi to uz stalo

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
-
- Pohlaví:
zao píše:nejlepší bylo když jsem si stáhl winrar kterej byl v raru
Tak to je dobrý

Mně se stalo něco podobného ještě v DOSu na 386 s 80MB harddiskem – potřeboval jsem disk přeformátovat, i vyházel jsem vše zabalené jako samorozbalovací archivy ARJ na diskety. Takhle jsem zabalil i ARJ.EXE 
Pak jsem (vytáhnuv flašku vína) asi půl hodiny luštil syntaxi příkazu copy, abych dostal na harddisk alespoň managera602 a arj.exe (diskety byly plné, taže na nich jsem to dekomprimovat nemohl).

Pak jsem (vytáhnuv flašku vína) asi půl hodiny luštil syntaxi příkazu copy, abych dostal na harddisk alespoň managera602 a arj.exe (diskety byly plné, taže na nich jsem to dekomprimovat nemohl).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”