GTA 4

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: GTA 4

Příspěvekod zao » 22 bře 2009 11:16

tak počkej co ty chceš já myslel že radím Andry1 :-D:-D ty chceš rozchodit savy??? pokud jo tak jak říkám na www.gta.cz jsem jim poslal návod je to tuším 3.novinka od shora
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Reklama
bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 22 bře 2009 11:19

aha... :D no ale tam je napsáno jen že si poslal 100% save ... cituji "Už dlhšie ste si v ľavom menu mohli všimnúť polozky Savy a v nej aj save pre PC. Bohužial sa nám nepodaril zohnať save s kompletným návodom. Všetko sa mení dnes, návštevník Zao nám dnes zaslal save aj s kompletným návodom na inštaláciu jak pre Vistu tak aj pre XP za čo mu ďakujeme. Ako bonus je pribalený aj save kde sú zostrelené všetky holuby okrem jedného ktorý je označený na mape. Po jeho zostrelení získate achievement Endangered Species za 50 Gamescore."
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 22 bře 2009 11:22

Všetko sa mení dnes, návštevník Zao nám dnes zaslal save aj s kompletným návodom na inštaláciu jak pre Vistu tak aj pre XP za čo mu ďakujeme

savy můžeš použít jakýkoliv
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 22 bře 2009 13:32

takže jo funguje to normálně jsme to naloadoval, ale teď mám jiný problém... nejde MP ... a přitom jsem odsranil oba soubory podle návodu...
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Zpět na “Hry”