myslis firewall ? tak to mam od microsoftu a tam je to pridany vyjimkou a nod 32 4 smart security tak ten by tak nemel delat problem, jo hral sem counter strike source po netu a nesekalo se to :d
a hraju na vistach ultimate 64bitu tak jestly to neni i tim :d
Combat Arms - Seknuti z neznameho duvodu. Vyřešeno
Re: Combat Arms - Seknuti z neznameho duvodu.
Tak jsem pročítal komentáře k tý hře a spousta lidí tam psala,že má problémy při hraní,že se jim to kouše atd a právě kvůli nodu,aby si zahráli tak ho musí vypnout.Co jsem vyčetl tak ta hra je beta testr(takže je asi ještě ve vývoji a mohou s ní být problémy na každém pc jiné).Potom je tam nějaká registrace pro evropu a pro ameriku a stažení souborů pro ty země ,ale to máš zřejmě dobře jinak by tě to nepustilo ani do hry a vypsalo errory.Našel jsem ti i nějaký stránky o tý hře a je tam i FAQ a nebo pokud tam svou chybu neobjevíš můžeš jim napsat svůj problém http://combatarms.ura.cz/ Více Ti zřejmě nepomohu tak se zkus zeptat tam.A jinak díky tvýmu problému jsem objevil celkem asi dobrou hru,která je zadarmo a zřejmě i silně hratelná a zajímavá,takže jdu stahovat.
EDIT:pokud nepomůže ani opětovná reinstalace atd… zkuste ještě toto: ujisti se, že máš ve firewallu/routeru povoleny tyhle porty: 36567, 37466, 47611,10001. Taky se ujisti že jsou povoleny tyto soubory (v CA adr.) combatarms.exe, engine.exe a nmservice.exe. Pokud máš Visty, měl bys být administrator.
EDIT:pokud nepomůže ani opětovná reinstalace atd… zkuste ještě toto: ujisti se, že máš ve firewallu/routeru povoleny tyhle porty: 36567, 37466, 47611,10001. Taky se ujisti že jsou povoleny tyto soubory (v CA adr.) combatarms.exe, engine.exe a nmservice.exe. Pokud máš Visty, měl bys být administrator.