Zapojenie Front panel LCD Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zapojenie Front panel LCD
Asi nepíši dost jasně - nezajímají mne ostatní zařízení mimo kabely s koncovkami od LCD panelu uvnitř bedny. Nevím proč tam vedou dva molex kabely, když v manuálu je jednoznačně uveden jen jeden. Jsi si jistý, že nepatří k něčemu jinému. Podivná je redukce molexu s dvěma drýty, pokud vedou do LCD a jednoho se čtyřmi dráty. Proto to chci vidět na vlastní oči na foto. Nebo se obrať na prodejce bedny o radu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
toto su všetky kable čo idu od LCDčka ... ideme po poriadku :

v lavo maličky pin HDD led, potom je ten molex, potom je fan na ventilator zadny ... ten mi tiež nefungoval nakolko nefunguje LCDčko tak som zadny ventilator pripojil na dosku lebo tam som mal jeden fan volny a posledny je ten teplotny snimač ... nič ine tam neni... dufam že ti to pomôže

v lavo maličky pin HDD led, potom je ten molex, potom je fan na ventilator zadny ... ten mi tiež nefungoval nakolko nefunguje LCDčko tak som zadny ventilator pripojil na dosku lebo tam som mal jeden fan volny a posledny je ten teplotny snimač ... nič ine tam neni... dufam že ti to pomôže
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ten LCD vyndat z panelu, musí tam být nějaký zkrat.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak již píše El Diablo je buď zkrat na kabelech, nebo chybně připojen na desku s LCD panelem, či vadná některá ze součástí této desky s LCD. Pokud není příčina viditelná a nedokážeš zjistit závadu změřením, budeš muset bednu reklamovat, nebo se smířit s tím, že je LCD panel nefunkční.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
tak páni diky .. prišiel som už na problem ... keď som chcel odobrať predny panel tak keď som odšroboval druhy bok bedne tak som si všimol že mi harddisk pritlača na jeden z toho molexoveho kablu... tak som harddisk vybral, uvolnil ten kabel , vložil harddisk, zapojil to a už mi ten LCD svieti
vďaka ... ale nastava mi tu druhy problem ... po tomto ako som to zapojil tak mi volako začal blbnuť monitor... zapol som počitač .. všetko v poho vyhodilo starting windows ( mam Win7) , prihlasil som sa do konta a asi po 30 sek vyplo monitor " out of signal "... pritom PC stale beži, klaveska svieti . skusil som stlačiť daku klavesu, pohnuť myšou nič. nezapol sa . tak som skusil ručne vypnuť a zapnuť monitor ... zapol, vypol vybehlo logo monitoru Asus a zas no signal a koniec... tak nakolko nemam reštart gombik tak som ho vypol natvrdo... zas som ho zapol, dal start windows normally .... zase som sa prihlasil zase ..., na treti ktrak som to skusil ... pc bežal 10 min bez problemov. tak som ho vypol, zapol ďalšich 10 min v pohode .... tak som to neriešil. rano ho brat zapol , hral sa hodinu v pohode, potom chvilu nato zase prask out of signal ... a teraz to robi asi každe 3 minuty ... neviete v čom môže byť problem ?

co máš za hw, a co za zdroj(značka, W)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
skusil som reinštal aj ovladač od grafiky no marne ... môj hw ..
Msi doska K9A2 NEO2 , procak AMD athlon II X4 620, GK : Zotac GF CUDA 9600GT 1024 MB DDR3, disk Seagate barracuda 7200.12 750GB, zdroj Forton ATX SAGA II 500W, ramky 2x Kingston 2GB 800Mhz, skrinku modecom enigmu, napalovačku smasung , a monitor ASUS LCD VH196D 19tku
doteraz mi to nerobila ... len ako som zapojil to LCDčko .. čudne no
Msi doska K9A2 NEO2 , procak AMD athlon II X4 620, GK : Zotac GF CUDA 9600GT 1024 MB DDR3, disk Seagate barracuda 7200.12 750GB, zdroj Forton ATX SAGA II 500W, ramky 2x Kingston 2GB 800Mhz, skrinku modecom enigmu, napalovačku smasung , a monitor ASUS LCD VH196D 19tku
doteraz mi to nerobila ... len ako som zapojil to LCDčko .. čudne no
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vypadá to na problém grafické karty, kabelu mezi PC a monitorem, nebo přehřívání GK. Podívej se zda GK sedí dobře s soklu a zda se točí na ni ventilátor. Zkontroluj i kabel mezi PC a monitorem. Pokud má karta přídavné napájení zkontroluj i to.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus odpojit to LCD jestli to má vliv a zkontroluj zda ten kabel není poškozený, třeba se čas od času dotkne kostry a zdroj vypne.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
takže kable som skontroloval, niesu odpojene ani porušene, skusil som odpojiť lcdčko a robi to tak či tak ... žiadny kabel neopiera ... ale zistil som že sa to stava keď robi niečo zložitejšie ... čiže keď je mozila, icq alebo film tak v poho .. .ale keď zapnem daku hru napr Witcher ... tak mi ju spusti a po hrani asi 3 min mi to vyhodi, ventilatory bežia, všetko proste maka ďalej len sa vypne monitor ... pozeral som či sa niečo nepohne, nedotkne nič ... pozeral som asi 2 min a keď som kukol na monitor tak už bol mimo ...
já bych asi zkusil vyměnit zdroj nebo jestli víš jak tak zkus změřit proud jakej jde do toho lcd, protože si nemyslím že za normálních podmínek měl takovej vliv na výkon zdroje, pokud tam půjde velký proud je možný že to lcd je někde zlehka vyskratovaný:-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
no neviem ako sa to robi ... skušal som pozreť či som dade neurobil chybu tak som vybral grafiku a osadil znova a teraz pre zmenu ho už vôbec nezobrazi ... odzačiatku nič ani logo nič ... pc huči ďalej , ventilator sa nanej toči ale neukaže mi nič na monitore ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”