DVD přehrávač k televizi
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: DVD přehrávač k televizi
To si mi teda poradil 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačí si vybrat podle peněz.Třeba tady na CZC
Doporučoval bych značku Panasonic.Klidně ber i ten nejlevnější ze 160GB diskem.Nahraješ tam přes 100 filmů v běžné kvalitě.
Doporučoval bych značku Panasonic.Klidně ber i ten nejlevnější ze 160GB diskem.Nahraješ tam přes 100 filmů v běžné kvalitě.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky marfy
. Na CZC jsem koukal a asi bych si tam vybral.
Kouknu na to zítra a ukážu vám co by se mi (nám - rodině) líbilo.

Víš,já jsem to bral tak trochu z druhé strany - taky jsem si kdysi(natěšený jak pitbul na dětském hřišti)valil koupit DVD rekorder,bez pevneho disku a za hříšný peníz.Semtam se nahrál nějaký díl seriálu,co manželka nestihla,potom i film,na který stejně později nebyl čas čučet.Tedˇ z něho akorát jen utíráme prach
.Takže jak psal Marfy,ber klidně to nejlevnější co je,ohledně kapacity pevného disku tak,kolik toho chceš zpracovávat(a hlavně mít na to potom čas).Dva roky záruku na to mít budeš a ten prach s něj budeš utírat častěji,než na něj nahrávat
.

NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

Raději bych si koupil přehrávač na všechny formáty - dvd, divx, xvid a filmy bych sehnal jinak. V televizi jsou jen většinou samé hovadiny.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Přehled o vlastnostech a cenách získáš např. tady. Rekordér by určitě měl mít DVB - T tuner, analogový tuner ti bude za rok či dva k ničemu, ale na druhou stranu ničemu nevadí. Při volbě velikosti HDD vycházej z toho, že na 1GByte se dá v koukatelné kvalitě uložit cca 45 minut, v DVD kvalitě cca polovinu. Podíval bych se, jaké formáty přístroj podporuje, jaké má vstupy a výstupy a pokud budeš váhat mezi několika favority, bral bych spíš známou značku a to i v případě, že při stejných parametrech má ta méně známá značka výhodnější cenu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dám ti ještě jeden dobrý tip.Tento LG RHT497H je levnější,přehraje všechny formáty a hlavně má USB vstup.Takže stačí připojit flash disk a můžeš z něj přehrávat filmy.Mám taky domácí kino s USB vstupem a je to bomba.Kopírování z počítače na flash disk je daleko rychlejší než to vypalovat na DVD-RW disk a smazání je pak otázkou taky pár vteřin.A značka LG je už dnes plně srovnatelná s prémiovými značkami jako SONY,Panasonic nebo Philips.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky moc za nápovědy a užitečné rady. Koukám pořád jenom po CZC.cz a myslím, že pro moje potřeby tam stačí opravdu ty nejlevnější stroje.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem se zaměřil na tento ..Co vy na něj?
.AVI asi neumí přehrát tento přehrávač? Existuje nějaký konvertor. Nebo .AVI přehraje tento rekordér?
.AVI asi neumí přehrát tento přehrávač? Existuje nějaký konvertor. Nebo .AVI přehraje tento rekordér?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přehraje.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Většinu formátů v AVI (DivX,Xvid) by měl přehrát.No a pokud ne,tak není problém tyto filmy programem VSO ConvertXtoDVD překonvertovat na DVD.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”