Problemy s ramkou

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Ackroyd
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problemy s ramkou

Příspěvekod Ackroyd » 12 lis 2009 20:08

prave som ho stiahol...ale ramku mam doma a teraz som na intraku cize az zajtra napisem ako to dopadlo.o

Reklama
Ackroyd
nováček
Stav:

Příspěvekod Ackroyd » 12 lis 2009 20:34

inak....asi tento mem test co sa spusta vo windowse asi nebudem moct pouzit kedze ten test bezi na tejto ramke co mam teraz tak 10 minut....a s tou novou ramkou mi ten system ani tolko nevydrzi....ale nasiel som na nete mem test ktory je na boot cd ze sa len nastavi cd-rom ako boot a potom sa spusti uz ten program a skusil som to a ten program funguje....memtestov je tam ale nejaky memtest 3.3 dalej memtest+ 1.7 potom daky windows memory test.....to je setko to iste??to je jedno ktory spustim?

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 12 lis 2009 21:08

Je to jedno, když tak je zkus postupně všechny...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Ackroyd
nováček
Stav:

Příspěvekod Ackroyd » 14 lis 2009 12:36

No takze.
Stiahol som si ultimate BOOT CD.....je tam kopec programov medzi inymi aj 5 roznych memtestov.cd nastartuje hned po starte pc.....spustil som postupne setky testy a tu su vysledky.bohuzial tieto testy bezia len po 100% a potom skoncia...cize sa neda ist cez 100% ale.....dva testy sa mi nepodarilo spustit-boli na mna prilis zlozite su to tieto dva TESTMEM IV a DocMem RAM DIAGNOSTIC v3.1beta....ostatne tri a to MEMTEST 86 V3.3 , WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC a MEMTEST + v.1.70 dosli k 100% a neobjavili ziadnu chybu....tak som spustil system...hned po zadani hesla bluescreen a restart....potom mi system asi minutku siel potom napisalo windows hlasenie ze windows has recovered from a serious problem...potom restart a setko sa odznova opakuje....ked som dal do NB stare ramky 2*256 tak zas napisalo ze system has....ale ked som dal dont send system uz bezi bez problemov.....FAKT NETUSIM CO MAM ROBIT. PROSIM POMOZTE.....

Ackroyd
nováček
Stav:

Příspěvekod Ackroyd » 14 lis 2009 13:51

nikto mi neviem poradit co s tym?

Ackroyd
nováček
Stav:

Příspěvekod Ackroyd » 14 lis 2009 19:35

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 lis 2009 22:06

Podle té stránky by měla paměť 1GB běžet. Může být chyba na základní desce, pak by jsi musel reklamovat, ale s původními RAM, s tím, že s RAM 1GB je problém. Zkusil bych, zda by běžela RAM 512 MB, pokud máš tu možnost. Případně dotaz výrobci, zda není nutná aktualizace BIOSu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Ackroyd
nováček
Stav:

Příspěvekod Ackroyd » 15 lis 2009 08:46

a jak si aktualizujem bios...lebo bios ktory je tam je naozaj priserny

Ackroyd
nováček
Stav:

Příspěvekod Ackroyd » 15 lis 2009 15:32

takze co sa mi stalo po novom.....vlozil som novu ramku....v biose dal load defaults a spustil pocitac...........system mi nabehol bez problemov tak som ho nechal 5 minut tak ze ci sa nieco nestane...nestalo sa a tak som spustil hru(toca race driver 3)po asi troch minutach hrania som hru vypol.........a po asi 3 minutach od vypnutia hry znova blue screen a restart pc.....ja uz som zufaly

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”