Problém s virem, neustálé freezy...
Re: Problém s virem, neustálé freezy...
Nechci to zakřiknout, proto to radši zaklepu na zuby, ale myslím, že problém vyřešen. :) ...v NR se mi povedlo nějak asi čirou náhodou odinstalovat ten Avast a stejně tak přes SHIFT + DELETE smazat i soubor, který mi tyto lapálie způsobil. Zatím počítač funguje v pořádku, všechno se načítá tak jak má, je zas rychlejší, nic nefreezuje a nic neháže chybu. Děkuju moc za pomoc s mojima trablema. Děkuju všem co mi pomohli :)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač ( za všechny) , téma nech chvíli otevřené , když budou problémy , proveď Combofix, nebo dej vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Samotný ComboFix nejde spustit ani normálně ani přes NR. Skočí mi tam hláška "Some instalation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the instalation."
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Asi tam máš zbytky..
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
použij i T-Cleaner
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj AVG či Avast, následně T-Cleaner smaž a zapni si AVG či Avast.
Stáhni si ToolsCleaner2( by de A.Rothstein & Dj Quiou )
na plochu a spusť ho.
Klikni na Pt. Restauration (obnova) a poté na OK.
Klikni na Corbeille (koš) a poté na OK.
Klikni na Fichiers temp (temp složky) a poté na OK.
Klikni na Recherche (hledání) a nech Cleaner pracovat. Může se během čištění zastavit , ale nech ho pokračovat.
Když program skončí , klikni na Suppression (odstranění)a odstraň nalezené.
Zavři program.
Program maže i všechny nástroje na odvirování a vytváření logů , které se zde používají (HJT, Combofix, OTM, OTL, OTS atd.)
Poté:
Vypni rez. ochranu u antiviru a antispywaru,příp. firewall..
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Pokud budou problémy , spusť ho v nouz. režimu.
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
použij i T-Cleaner
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj AVG či Avast, následně T-Cleaner smaž a zapni si AVG či Avast.
Stáhni si ToolsCleaner2( by de A.Rothstein & Dj Quiou )
na plochu a spusť ho.
Klikni na Pt. Restauration (obnova) a poté na OK.
Klikni na Corbeille (koš) a poté na OK.
Klikni na Fichiers temp (temp složky) a poté na OK.
Klikni na Recherche (hledání) a nech Cleaner pracovat. Může se během čištění zastavit , ale nech ho pokračovat.
Když program skončí , klikni na Suppression (odstranění)a odstraň nalezené.
Zavři program.
Program maže i všechny nástroje na odvirování a vytváření logů , které se zde používají (HJT, Combofix, OTM, OTL, OTS atd.)
Poté:
Vypni rez. ochranu u antiviru a antispywaru,příp. firewall..
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Pokud budou problémy , spusť ho v nouz. režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”