pokud si nemusela jít do BIOSU , máš tam asi nastaven první boot z CD/DVD...
Český návod nemám , dám Ti jen 2 odkazy:
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... Disk.shtml
http://www.softpedia.com/progScreenshot ... 00454.html
csrcs.exe Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: csrcs.exe
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
když jsem zvolila možnost - informace o hardwaru, napsalo mi to: error: unknown filesystem, pres any key to continue...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
No , jo , tak to zkus vypálit ten Dr. Web LiveCD
POstup stejný, Do BIOSU , záložka Boot , tam nastavit první Boot z CD/DVD , potvrdit ( exit and save) po restartu se má objevit ( po BIOSu , ůvodní obrazovce -černá plocha a nahoře text:
Boot z CD/DVD pokračujte libovolnou klávesou -nějakou hned stiskni ( dělala si to tak??).
Pak se objeví úvodní obrazovka programu.
POstup stejný, Do BIOSU , záložka Boot , tam nastavit první Boot z CD/DVD , potvrdit ( exit and save) po restartu se má objevit ( po BIOSu , ůvodní obrazovce -černá plocha a nahoře text:
Boot z CD/DVD pokračujte libovolnou klávesou -nějakou hned stiskni ( dělala si to tak??).
Pak se objeví úvodní obrazovka programu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Re: csrcs.exe Vyřešeno
ano, šla jsem podle návodu, vypálené CD Kasperský program během kontroly označil jako zastaralé. Vzdala jsem to, dnes jsem zálohovala vše v nouzové režimu a dala obnovu systému...
(

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”