To tam jen dá kodek. Datový tok a rozlišení to nemění.
Já když stříhám v MAGIXu tak mi export do AVI udělá 1min=1gb. SUPER tam hodí kodek a najednou má minuta cca 10mb. A rozdíl nepoznám nebo se musím moooc soustředit
Movie Maker shazuje Windows XP
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Movie Maker shazuje Windows XP
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
NERO jsem dostal k vypalovačce, tak vyzkouším, ale pořád mi to přijde složitější. Přece jen ten MM vypadá jednodušeji na ukázku i rodičům pro tvorbu vypadá lépe 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K vypalovačce si dostal NERO s VISION? To se mi nezdá, ale mlčím. Stáhni z netu demo (je to akltualizované) a půjde to bez problému. Složité to fakt NENÍ. Desítka je horší, více funkcí, více časových os, složitější.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Zkus Corel Video Studio( http://www.slunecnice.cz/sw/uleadvideostudio/ ), není free ale na 30 dní jede bezproblémů.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mně nejde o to sehnat náhražku, ale nějak to rozchodit 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
No to asi nepůjde, asi po roce, mi taky WMM nešel, ale to ani nenačetl videosoubory, prostě se zasekl.Řešením je přeinstalace systému, ale to je vyloučeno, takže asi nejrychlejším a jediným řešením bude náhražka.
-
- Pohlaví:
Nejspíš by pomohlo WMM odebrat ze systému a pak zbytky odstranit z registru manuálně, ale tam toho zřejmě zůstane docela dost a je složité, ne-li nemožné se v tom orientovat bez rizika poškození něčeho jiného.
Osobně bych to ale zkusil.
Osobně bych to ale zkusil.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vidím to jako přeinstalování XPéček. Zkusit nejdříve čistou instalaci na nový svazek? Nebo rovnou instalaci Vist, W7. Jinak ti nezbyde než najít náhražku.
Také se mi stalo, že jeden dost často používaný program po týdnu nešel vůbec spustit. Přeinstalace nepomohla a ani instalace dvou jiných verzí tohoto programu, ani verze starší a ani novější. Musel jsem nainstalovat během té delší doby něco, co tomu vadí, asi budeš mít stejný problém.
Pokud to budeš dělat v Neru Vision, nastav: mpeg 2 - dvd kompatibilní.
Také se mi stalo, že jeden dost často používaný program po týdnu nešel vůbec spustit. Přeinstalace nepomohla a ani instalace dvou jiných verzí tohoto programu, ani verze starší a ani novější. Musel jsem nainstalovat během té delší doby něco, co tomu vadí, asi budeš mít stejný problém.
Pokud to budeš dělat v Neru Vision, nastav: mpeg 2 - dvd kompatibilní.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8087
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30