Dumping Physical Memory Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dumping Physical Memory
Jen 566 error? Nic moc? A kdy by to už bylo moc? Pro mě by byl moc už asi jeden.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Vzdyt vis ironie ... A bych spis potreboval vedet ted jak to fixnout.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A rozlišovalo to u které je to RAM? Pokud ne, jednu vyndej a spusť test. Víš? Vylučovací metoda.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Re: Dumping Physical Memory Vyřešeno
Jako ze je to vadna ram ? Takze az to zjistim bych ji mel reklamovat myslis ?
//EDIT No jeste jsem se radil s bratrancem, je to odbornik na IT s VS, rozhodl jsem se ze to zatim nebudu resit, pripadne kdyz to uplne selze vyresim reklamaci a dekuji vsem za rady a snahu...
//EDIT No jeste jsem se radil s bratrancem, je to odbornik na IT s VS, rozhodl jsem se ze to zatim nebudu resit, pripadne kdyz to uplne selze vyresim reklamaci a dekuji vsem za rady a snahu...
Zpět na “Problémy s hardwarem”