Bederní pás užívat jen při nějaké mimořádné námaze , dlouhé chůzi ap.
Jinak nedoporučuji , ochabuje velmi rychle zádové (bederní ) svalstvo , které "drží" páteř. Doporučuji tělocvik , ale jen spec. cviky , jinak si dotyčný může velmi uškodit. Ze začátku spíš cvičit pod dozorem!
Máte někdo zkušenost s kosmodiskem ? Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Máte někdo zkušenost s kosmodiskem ?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Pracujte v posteli:
S tímto originálním a výškově stolíkem můžete pracovat hezky pohodlně v křesle nebo třeba i v posteli. Na naklápěcí desku můžete umístit svůj notebook a samozřejmě nechybí ani místo pro počítačovou myš a odkládací polička pro mobil. Tento praktický kus nábytku může být váš za 415 dolarů ...
http://gadgets.zive.cz/pracujte-v-poste ... fault.aspx

S notebookem do postele:
Volný den je určitě ve znamení relaxace a lenošení. To se určitě neobejde bez vašeho milovaného notebooku. S tímto praktickým podstavcem jej nebudete muset držet na nohou a ani se vám nebude přehřívat v peřinách. Podstavec je vybaven několika klouby, takže práce s notebookem bude vždy pohodlná, ať už ležíte v posteli nebo sedíte v křesle. Podstavec stojí 89 dolarů ...
http://gadgets.zive.cz/s-notebookem-do- ... fault.aspx

S tímto originálním a výškově stolíkem můžete pracovat hezky pohodlně v křesle nebo třeba i v posteli. Na naklápěcí desku můžete umístit svůj notebook a samozřejmě nechybí ani místo pro počítačovou myš a odkládací polička pro mobil. Tento praktický kus nábytku může být váš za 415 dolarů ...
http://gadgets.zive.cz/pracujte-v-poste ... fault.aspx

S notebookem do postele:
Volný den je určitě ve znamení relaxace a lenošení. To se určitě neobejde bez vašeho milovaného notebooku. S tímto praktickým podstavcem jej nebudete muset držet na nohou a ani se vám nebude přehřívat v peřinách. Podstavec je vybaven několika klouby, takže práce s notebookem bude vždy pohodlná, ať už ležíte v posteli nebo sedíte v křesle. Podstavec stojí 89 dolarů ...
http://gadgets.zive.cz/s-notebookem-do- ... fault.aspx
-
- Pohlaví:
Tak kosmodisk doručen a když už jsem se ptal na názor tak také napíši svůj první dojem.
Ač jsem za něj dal "jen" 279 Kč, jsou to vyhozené peníze. Bylo jasné že to jsou 2 kusy gumy s výrobní hodnotou 3 koruny a to mne tedy nepřekvapilo, ale to zpracování je šílené.
Popruhy které to mají držet na páteři jsou z 15cm široké prádelní gumy (babička to kdysi kupovala k podprsence
) a ty spony mají trvanlivost asi 14 dní. Jedna spona je napevno, přilepená jakýmsi lepidlem (zřejmě z tavné pistole) a ta upadla už při rozbalování. (takže budu lepit)
Ten pás co je na bedra by mohl jaksi fungovat, ale jenom v případě, že člověk sedí rovně na židli a opírá se, aby ho přitlačoval.
Toho "hada" který má být na páteři není šance v ose páteře udržet, leda by se přilepil na záda. Krom toho je ještě jeden popruh nahoře kolem krku. Buďto to utáhnete aby se jaksitaksi dotýkal páteře, ale pak vás to škrtí. Když to povolíte, tak to už tolik neškrtí, ale ten horní konec plandá jako konec ocasu nějakého gibona a tudíž se páteře nedotýká.
Závěrem jenom dodávám, že je to koupené na Aukru a nabízejí tam toho mnoho. V lékárně za 2000 Kč je ten výrobek možná jiný - netuším.
Na tom obrázku je to ale dobře naaranžované.
Jak vyplývá z obrázku je také vhodné míti trochu větší prsa - pak by to mohlo držet.
Ač jsem za něj dal "jen" 279 Kč, jsou to vyhozené peníze. Bylo jasné že to jsou 2 kusy gumy s výrobní hodnotou 3 koruny a to mne tedy nepřekvapilo, ale to zpracování je šílené.
Popruhy které to mají držet na páteři jsou z 15cm široké prádelní gumy (babička to kdysi kupovala k podprsence

Ten pás co je na bedra by mohl jaksi fungovat, ale jenom v případě, že člověk sedí rovně na židli a opírá se, aby ho přitlačoval.
Toho "hada" který má být na páteři není šance v ose páteře udržet, leda by se přilepil na záda. Krom toho je ještě jeden popruh nahoře kolem krku. Buďto to utáhnete aby se jaksitaksi dotýkal páteře, ale pak vás to škrtí. Když to povolíte, tak to už tolik neškrtí, ale ten horní konec plandá jako konec ocasu nějakého gibona a tudíž se páteře nedotýká.
Závěrem jenom dodávám, že je to koupené na Aukru a nabízejí tam toho mnoho. V lékárně za 2000 Kč je ten výrobek možná jiný - netuším.
Na tom obrázku je to ale dobře naaranžované.

Jak vyplývá z obrázku je také vhodné míti trochu větší prsa - pak by to mohlo držet.

Takže k ceně kosmodisku ještě připočítat zvětšení poprsí...
To se prodraží!
To se prodraží!

Vždy jsem bojoval s vyhledáváním. Asi špatně volím slova...
Tak mě prosím nebijte!
Tak mě prosím nebijte!
No, jestli to v tomto případě spíš nebude tím, že je to z aukra.. Kdo ví, co s tím člověk, co to prodával dělal. Nebo to bylo originálně zabalené?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Pohlaví:
Psal jsem, že jich na Aukru nabízejí mnoho. Dotyčný prodejce jich nabízel 200ks a měl jich prodáno asi 120ks s kladnými ohlasy.
Originálně zabalené to bylo, ale porovnat to s produktem zakoupeným v lékárně nemám možnost. Může to být nějaká "šedivka" kterou /vzhledem k ceně/ nějaký kutil lisuje v garáži.
Edit: To je tak jednoduchá záležitost že toho jedna ženská vyrobí 200ks za den. Podmínkou je malý vstřikovací lis a nákladná by byla pouze výroba formy, ale české ručičky si i tím poradí. A obalů vytiskne každá tiskárna habaděj. Na krabici je psáno vyráběno ve Slovenia, ale tam může být cokoli.
Originálně zabalené to bylo, ale porovnat to s produktem zakoupeným v lékárně nemám možnost. Může to být nějaká "šedivka" kterou /vzhledem k ceně/ nějaký kutil lisuje v garáži.

Edit: To je tak jednoduchá záležitost že toho jedna ženská vyrobí 200ks za den. Podmínkou je malý vstřikovací lis a nákladná by byla pouze výroba formy, ale české ručičky si i tím poradí. A obalů vytiskne každá tiskárna habaděj. Na krabici je psáno vyráběno ve Slovenia, ale tam může být cokoli.
Vždyť jsem ti radil, že máš radši chodit
Dej si každý druhý den 20 kilásků a záda už tak neucítíš, protože tě víc budou bolet nohy 

-
- Pohlaví:
Tak ono už mi není dvacet a navíc jsem si před třemi lety nabil hubu a mám sešroubovanou kyčel. Chodím sice normálně, ale po kilometru už to bolí jako čert.
Nicméně chození mi nikdy nevadilo. Ještě cca před osmi lety jsem chodil denně 3,5km do práce /do kopce/, tak jsem seděl 8 hodin shrbený v dílně nad stolem, následně jsem přešel chodbu a do půlnoci roznášel pivo. A pak zase domů /z kopce/. Nemyslím že je mnoho mladíků, kteří by chtěli denně podobné cesty absolovovat.
Nicméně chození mi nikdy nevadilo. Ještě cca před osmi lety jsem chodil denně 3,5km do práce /do kopce/, tak jsem seděl 8 hodin shrbený v dílně nad stolem, následně jsem přešel chodbu a do půlnoci roznášel pivo. A pak zase domů /z kopce/. Nemyslím že je mnoho mladíků, kteří by chtěli denně podobné cesty absolovovat.

3,5 km - to je taková malá procházka po městě. Skoro každý druhý den courám většinou s Nikinou kolem 15 km
Je pravda, že mi Nikina poslední dobou nestačí a ke konci už se vleče 
Nikina

Nikina

Naposledy upravil(a) X dne 10 led 2011 20:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
On je trochu rozdíl courat se po Havl.Brodě a ještě jenom když se mi chce, anebo každý den v třeba dnešním počasí mazat ráno na kopec a po půlnoci se vracet.
A těch 15 km jsem si mezitím naběhal s tím pivem po hospodě, ale je fakt že to bylo obden.
Pěknej pesák, ale asi rozmazlenej.

Pěknej pesák, ale asi rozmazlenej.

Myslel jsem jako 3,5 km že je procházka po městě, jinak s Nikinou couráme většinou pěknou divočinou (většinou tam nevedou ani cesty), abych jí mohl pustit 

K tomu aukru: nevěřím, že to bude to co se prodává v lékárnách. Ovšem ani tomu, co prodávaj v lékárnách nevěřím (kosmodisk)
X: Jako bych v té posteli viděla našeho psa

X: Jako bych v té posteli viděla našeho psa

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 8474
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23