Je to ok. Když už sis nechal toho ST, tak mu alespoň vypni rezidentní štít. Zbytečně se bije s ESETem a žere paměť. Ta konzole pro zotavení je tam kvůli Combofixu, sám jsi s její instalací souhlasil. Slouží k případné obnově systému, pokud by se něco podělalo. Po odinstalaci CF by měla zmizet, pokud ne, nevadí, ničemu nezavazí, ale dá se odstranit.
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
vyčisti systém CCleanerem
a použij i T-Cleaner
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj AVG , Avast,Avira či Microsoft Security Essentials následně T-Cleaner smaž a zapni si AVG , Avast, Avira či Microsoft Security Essentials
+ HJT
Jak se chová PC?
Věřit spíš Spyware Terminatoru nebo Avg Free 2011?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Věřit spíš Spyware Terminatoru nebo Avg Free 2011?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Věřit spíš Spyware Terminatoru nebo Avg Free 2011?
Ok,díky
Ne, toho ST odinstaluji, nebo nechám jen na občasné čištění spyware, uvidím. Ale určitě ne, aby běžel furt štít, ten jsem i vždy po spuštění vypínal. A odinstaluji asi i ZoneAlarm.
Jj, vím - potvrzoval jsem to. Nezmizelo to, ale jestli to ničemu neva, tak to je jedno.
Řekl bych, že pc se chová normal, zatím jsem nezaznamenal žádné změny. To co mě blblo blbne furt, ale to stejně nebylo tímhle zmatkem ohledně čemu věřit.
Díky
Ne, toho ST odinstaluji, nebo nechám jen na občasné čištění spyware, uvidím. Ale určitě ne, aby běžel furt štít, ten jsem i vždy po spuštění vypínal. A odinstaluji asi i ZoneAlarm.
Jj, vím - potvrzoval jsem to. Nezmizelo to, ale jestli to ničemu neva, tak to je jedno.
Řekl bych, že pc se chová normal, zatím jsem nezaznamenal žádné změny. To co mě blblo blbne furt, ale to stejně nebylo tímhle zmatkem ohledně čemu věřit.
Díky
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”