Skutečně, tazatel se ptal na to, co vše je potřeba pro hraní ve 3D. Vložil to do sekce
"Novinky, tipy na dobrý hardware", tudíž lze předpokládat, že si hodlá kupovat vše potřebné, aby si zahrál. Proč bych mu měl tedy dnes proboha říkat, že mu stačí pořídit si, jak tvrdíš ty, GTX 260? Když je to hloupost, stejně jako silnější GTX 460? Nevím, jak kupuješ komponenty ty osobně, ale já, když už se rozhodnu něco pořídit, tak se snažím, aby to také nějakou dobu zvládlo držet krok.
Ne, že si koupím GK, na které to teď rozjedu, ale u toho, co teprve vyjde, budu buď muset snižovat detaily nebo uskutečnit další nákup. Stejně tak, pokud nemá ani 120Hz monitor, jako že nemá, tak proč by si v dnešní době pořizoval 22", když by si chtěl 3D užít? O tom se ani nemusel zmiňovat, když nevíme ani jeho finanční strop. Až se tu bude někdo ptát, půjde mi 3D na GK do 4k, bude odpověď jiná, ale když se někdo ptá, co potřebuje, aby si zahrál, řeknu mu to samé, jako v tomto topicu. Zřejmě máš jiné vnímání toho, co znamená slovo
"zahrát". Že požadavky stoupají pomalu? Asi by ses divil, co ti udělají efekty v DX11 s výkonem, navíc ve 3D. Psal jsem, že minulá recenze je blábol, když tam chybí podstatné informace a ty to pochopíš tak, že potřebuju, aby si přišel s jinou..