Asi jsi přehlédnul můj nápad, takže ještě jednou:
Když tu složku smažeš a nastartuješ do nouzového režimu, taky se vytvoří?
Pokud ne, zkusil bych v normálním režimu pomocí msconfigu deaktivovat všechny programy, které se spouštějí při startu. Jestliže se pak po restartu složka znovu nevytvoří, odhalíš metodou půlení intervalu škůdce po pár restartech.
Na ploše se mi pořád objevuje jedna složka, i když ji mažu.* Vyřešeno
Re: Na ploše se mi pořád objevuje jedna složka, i když ji ma Vyřešeno
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Na ploše se mi pořád objevuje jedna složka, i když ji ma
Bohužel, toto nevím, jak se dělá:(. Zjistil jsem, že složka se mi objevuje po otevřeni Windows media playeru, tak jestli nebude problém někde tam
Re: Na ploše se mi pořád objevuje jedna složka, i když ji ma
Msconfig bys našel přes Start/spustit (nebo taky Win+R), napsat msconfig a odentrovat desetikilovým kladivem.
Půlení intervalu v tomto případě znamená deaktivovat polovinu programů; jestliže se ještě chyba projeví, není škůdce mezi deaktivovanými – stačí pak ze zbylých opět deaktivovat polovinu atd… a v opačném případě dělit na polovinu, čtvrtinu… tu druhou část.
Jestliže to ale dělá WMP (vznikne-li složka vždy po jeho spuštění a naopak nikdy jindy), viděl bych to na jeho odinstalaci, vyčištění počítače a registrů ccleanerem a pak jeho opětné nainstalování.
Půlení intervalu v tomto případě znamená deaktivovat polovinu programů; jestliže se ještě chyba projeví, není škůdce mezi deaktivovanými – stačí pak ze zbylých opět deaktivovat polovinu atd… a v opačném případě dělit na polovinu, čtvrtinu… tu druhou část.
Jestliže to ale dělá WMP (vznikne-li složka vždy po jeho spuštění a naopak nikdy jindy), viděl bych to na jeho odinstalaci, vyčištění počítače a registrů ccleanerem a pak jeho opětné nainstalování.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Proč se v editaci objevuje červené podtržení? Příloha(y)
od atari » 02 led 2024 11:34 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 3
- 3851
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2024 12:06
-
-
- 5
- 5176
-
od richchie