Radio Wave - znáte, posloucháte?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Znáte či posloucháte Radio Wave?

Znám a poslouchám
1
3%
Znám, ale neposlouchám
16
40%
Neznám
23
58%

Celkem hlasů: 40

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Radio Wave - znáte, posloucháte?

Příspěvekod Pic » 19 dub 2011 18:22

Neznám, většinou poslouchám Impuls.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 19 dub 2011 18:24

V mém případě by byla vhodná volba: "Slyšel jsem, že nějaké takové rádio existuje"

Moje taky. Tak jsem volil, že znám, ale neposlouchám. Rádio obecně prakticky neposlouchám. Jen když občas někam jedu autem, tak mám rádio jako kulisu Impulz. Občas podle nálady a polohy přepnu na Černou horu.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 19 dub 2011 21:15

V práci mám puštěný radio celý den,ale výhradně Čr1.V autě/pokud si někdy nepustím CD/ totéž.Sice bych rád poslouchal RockMax,ale vzhledem k příšerné anteně v mé "feldě"to není možný.
Teď když to píšu mám jako kulisu puštěný Wave a nechci soudit podle prvního dojmu,ale asi to zatím vypnu. :?

--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Dub 19, 2011 9:19 pm) ---

Ikdyž...teď se dívám na program a od deset tam má být nějaký punk což většinou můžu...no uvidím.Jé a teď když skončily písničky je tam debata nějakých feministek o "ženském problému",jak se je společnost snaží dostat do rolí matky.....Tak to můžu taky, to se zasměju. :D :D :D
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 20 dub 2011 07:06

[OT]
Nevíte někdo, proč v pohraničí "naše" stanice nehrají pomalu 20km od čáry, zatímco německé hrají s perfektní kvalitou až po Plzeň...?
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 20 dub 2011 11:03

nebylo rádio Wave náhodou v GTA-Vice City? :D

jinak ho neznám
co se tam hraje za žánry?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 20 dub 2011 11:21

V GTA Wave určitě nebyl :-) Wave jde hlavně mimo mainstream, žánrově se nijak zvlášť nevyhraňuje.

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 20 dub 2011 13:23

[OT]
Nevíte někdo, proč v pohraničí "naše" stanice nehrají pomalu 20km od čáry, zatímco německé hrají s perfektní kvalitou až po Plzeň...?
[/OT]

IMHO je to i díky tomu, že Krušné hory jsou u nás směrem do Německa víc do kopce, než opačně. A když vysílá vysílač zespoda nahoru, tak je na tom logick hůř, než když vysílá z kopce dolů. Jak je to na zbylé části s Německem nevím.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 20 dub 2011 16:48

:lol: :lol: :lol:
Krásná blbost, ale při troše dobré vůle by to tak mohlo být. Tady vysílají Němci z HohenBogenu a ten je pekelně výš, než Plzeň. Na druhou stranu Krašov je vysílač vysoký, jako kráva, ale je to dost hubená konstrukce, tak tam ten výkon asi nemůžou vytáhnout, aby se jim nezbortil... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 20 dub 2011 17:12

Wave je myslím ve stanicích co nabízí ABradio.cz znám název zbytek nikoliv.

Jinak pokud hudba z nabídky ABradio.cz Coutry rádio. Mám rád souvislý hudební proud pokud možno nepřerušovaný reklamou a minutovou reklamu cca 1* za hodinu ještě snesu. Navíc angličtinu moc nemusím ale když na mě někdo v textu písně bude řvát "kiss me my back" to zas poznám a se slovy ty mě taky vypínám. Prostě co když mi někdo z písničky nadává a mě blbovi se líbí melodie a rytmus a ten angličan se řeže jak mi to hezky natřel. Nejsem rád když nerozumím textu.

To karlos and Seed_Dead To sou takový perly že si budu muset jít rychle vyměnit plenky pokud se smíchy nepo.. ještě jednou
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 20 dub 2011 18:20

Speed_dead píše:
[OT]
[/OT]

IMHO je to i díky tomu, že Krušné hory jsou u nás směrem do Německa víc do kopce, než opačně. A když vysílá vysílač zespoda nahoru, tak je na tom logick hůř, než když vysílá z kopce dolů. Jak je to na zbylé části s Německem nevím.

[joke]
Já bych měl jinou teorii. Celý problém je způsobený tím, že české vysílače jsou napájené špinavou a nekvalitní elektřinou z jaderných elektráren, proto je jejich signál líný a vyčerpaný hned na začátku svojí cesty, zatímco Němci (a Rakušáci zejména) používají elektřinu ekologickou, takže vlny z jejich vysílačů jsou zdravé, svěží a ve výborné kondici, tudíž doběhnou daleko a můžou ty skopčácké dechovky vyřvávat přes půl Evropy.
[/joke]
:crazy:

Radši zpět k tématu - na rádio Wave jsem párkrát zahlédl reklamu v nějakém časopise, takže vím o jeho existenci, ale rozhodně nepatřím do cílové skupiny :) V práci poslouchám rádio hey, doma si posloužím z vlastních zásob, od folku přes disco až ke klasice...

P.S. Když říkám disco, myslím tím DISCO!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Spasitelka9
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Spasitelka9 » 11 čer 2011 17:04

Znám a poslouchám a jelikož nejsem zastánce komerční muziky ani rádií, nedám na tuto stanici dopustit.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”