Jak myslíte, že se aktuálně vyplatí deska AM3+? Vyřešeno
Re: Jak myslíte, že se aktuálně vyplatí deska AM3+?
na 6GB/s tedy SATAIII má smysl dát SSD
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pořád nechápu, proč chceš měnit tu Asus M4A89GTD PRO/USB 3
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Protože má primární PCIe port dole a já používám PCI zvukovku, která stíní nasávání grafiky a té pak rostou teploty. Proto musím mít grafiku v sekundárním PCIe, které jede 8x. Navíc je pro mě tahle deska zbytečný luxus, ale jde hlavně o ten problém s PCIe a PCI.
ono to nejde v biosu přenastavit?
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč rovnou nepočkáš, když ti PC jede bez problémů tak na téhle MB pojedeš ještě nějakou dobu, mezitím vyvinou kdoví co a ceny hodí dolů, možná že si příště koupíš ne AM3+ ale AM5... :-)
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
hipiry píše: Sata III nepotřebuju, nemám SSD a ani ho nechci. O SLI taky neuvažuju, mimo jiné proto, že používám PCI. To spíš radši po nějaké době koupím GTX 560ti. A proč by mi byla ta dražší Asuska k ničemu?
Pokud bys chtěl další kartu do SLI tak by ti byla k ničemu protože SLI nepodporuje. Jinak pokud budeš mít jenom 1 kartu tak jí ber.
SATAIII ti nevnucuju, já se jen ptal jakej je rozdíl mezi 3Gb/s a 6Gb/s konektorem, teď už to vím.
A neříkej že nechceš SSD, to by chtěl asi každej, jen na to nemá.
Jinak na co by ti dneska byla 5 let stará deska? Jelikož ten vývoj pořád rapidně zrychluje tak za pár let ti ta deska bude taky k ničemu.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Petaq: Fakt SSD nechci. I kdybych měl ty peníze, tak je radši investuju jinam. Rychlost mých disků mi vyhovuje, v tomhle nejsem náročnej;)
A s tou pět let starou deskou... prostě chci, aby to vydrželo. Já stejně budu tak rok až dva zaostávat za nejmodernější technologií kvůli financím.
Jinak se tedy začínám přiklánět na variantu koupě AM3 desky. Ještě ale počkám, co mi řeknou ostatní.
A s tou pět let starou deskou... prostě chci, aby to vydrželo. Já stejně budu tak rok až dva zaostávat za nejmodernější technologií kvůli financím.
Jinak se tedy začínám přiklánět na variantu koupě AM3 desky. Ještě ale počkám, co mi řeknou ostatní.
Jsem si pročet ty tvý témata..
Pokud tam ztrátu FPS nemáš tak co řešíš? Až budeš kupovat novou GK která v PCIe x4 bude bržděná tak vemeš i novou ZD a bude o dost levnější než teď. Jinak prodávat jí za 2k když je na ní záruka skoro 2 roky a nová stojí 3k je IMHO blbost, aspoň 2,5k minimálně.
Pokud tam ztrátu FPS nemáš tak co řešíš? Až budeš kupovat novou GK která v PCIe x4 bude bržděná tak vemeš i novou ZD a bude o dost levnější než teď. Jinak prodávat jí za 2k když je na ní záruka skoro 2 roky a nová stojí 3k je IMHO blbost, aspoň 2,5k minimálně.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Petaq: Já jsem jí koupil za 1500. Jde o to, že je úplně bez příslušenství a ta věc s PCIe podle mě ještě trochu sráží její prodejnost. Chci jí právě prodat dokud má ještě hodnotu a koupit ideálně novou Asusku se třemi lety záruky, co bude fungovat tak, jak má.
Já mám finančně dost náročnej "hlavní koníček" a, jak říkám, upgradovat budu hlavně grafiku, možná RAM a tam prostor do budoucna pořád je.
Ztrátu FPS nejsem teď schopnej poznat, nejspíš bude malá. Ale když mi jede většina nových her v průměru tak 25-30 FPS, tak se počítá všechno Zkrátka nechci desku, která je blbě řešená a nutí mě ke kompromisnímu řešení s už tak průměrnou grafikou.
Já mám finančně dost náročnej "hlavní koníček" a, jak říkám, upgradovat budu hlavně grafiku, možná RAM a tam prostor do budoucna pořád je.
Ztrátu FPS nejsem teď schopnej poznat, nejspíš bude malá. Ale když mi jede většina nových her v průměru tak 25-30 FPS, tak se počítá všechno Zkrátka nechci desku, která je blbě řešená a nutí mě ke kompromisnímu řešení s už tak průměrnou grafikou.
tak jestli chceš mermomocí novou desku, tak proč teda ne plusko? proč kupovat výběhový věci? do vánoc si troufnu říct,že AM3 už ani na trhu nebudou,nebo jen minimálně. takže pokud na ni trváš, tak radši ber tu pluskovou AM3
Pokud má CPU AM3 tak proč kupovat desku s AM3+? Těch 3+ desek není zase takovej výběr a x6 mu několik let ještě stačit bude.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2238
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek