HD 4870 vs GT 240
Re: HD 4870 vs GT 240
No u těhlech značek nikdy nevíš. Pokud na to nepřijdou tak ti to uznaj ale pokud na to přijdou tak máš smůlu.
Just Fucking Google It!
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A je mi jasné že 420W to reálně nemá, ale myslím si že o 100w méně než to má mít to nebude ne
Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to tak bylo. Svýho času jsem měl problém s Eurocase. Udajně uměl 350W, ale když jsem po něm chtěl 200W, tak nestíhal. Do novýho kompu jsem nacpal 700W Fortrona a už nic neřeším. Jediný co jsem proved, tak jak se mě u zdroje rozeřval po letech větrák, tak jsem ho vyměnil za Noctuu a je zas ticho.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
tak už mám doma tu HD 5830 a redukce na 6ti piny byly součásti balení... stáhnu drivery a zkusím, takže snad pojede! a když ne, tak příští měsíc bych pořídil ten seasonic za litr
EDIT: no tak jsem hrál asi 2 hodiny v kuse nfs carbon a zdroj to v pohodě uživil... příští měsíc si koupím ten zdroj pro jistotu
EDIT: no tak jsem hrál asi 2 hodiny v kuse nfs carbon a zdroj to v pohodě uživil... příští měsíc si koupím ten zdroj pro jistotu

I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX