Nejde se mi přihlásit na facebook*

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde se mi přihlásit na facebook*

Příspěvekod d1amond » 15 črc 2011 21:21

OT: Uf, být existenčně závislý na Facebooku... :huh: Noční můra.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Reklama
NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod NuM3Ro » 15 črc 2011 21:51

Jeden týpek na netu psal, že si dřív každou chvíli měnil nicky tak ho taky blokli, trvalo to prej 2 dny. Jenže jak koukám tak rozjeli ňákou celkovou kontrolu, takže kdo ví na jak dlouho to je...
Jinak já na FB závislej nejsem, ale za tu dobu už jsem zvyklej si tam každej den s někým hodit řeč, tak to docela schází.

Kany99
nováček
Stav:

Příspěvekod Kany99 » 15 črc 2011 22:00

Já doufám, že to nebude trvat dlouho. 2 dny by ještě šlo, ale kdoví, jestli fungujou i o víkendu... Na druhý straně budu nakonec rád, pokud to bude trvat klidně i týden. Hlavně, když o ten profil nepřijdu.
Já na facebooku nejsem závislý (možná trochu jo, protože jsem zvyklý tam každý den s někým pokecat). Ale Zrovna teď organizuju přes facebook jednu akci a vidím akorát na e-mailu, jak mi chodí zprávy a nemůžu na ně odepisovat. No a druhá (ta horší věc) je, že jsem se domlouval s kámošem na návštěvu do Anglie. Bohužel když odjel, tak se na něj zrušily veškerý jiný (český) kontakty a jediný kontakt, který na něj mám, je facebook. No a bohužel jsme nechali domlouvání na poslední chvíli, takže teď mi hoří termín...

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: facebook

Příspěvekod tux » 15 črc 2011 22:17

ReMusiCZ píše:Fajn, ale nechápu jak přišlo na to, že moje jméno je falešný, když není?! Kde to vzali? Napadá mě ledatak, že ňákej p*čus mi chtěl udělat "radost" a nahlásil mě, ale na druhou stranu nevím kdo a proč by mi to dělal...
Myslíš že to všechno kontrolujou? Prostě se jim nelíbí někoho jméno tak fláknou do klávesnice jako že profil není pravej a máš smůlu.
Just Fucking Google It!

NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod NuM3Ro » 15 črc 2011 22:24

Vzpoměl jsem si, že kdysy jsem se zkoušel x krát přejmenovat, ale jelikož to byly chujárny tak to automaticky zamítávali. Takže od začátu do teď tam mám svoje pravý jméno, ale díky těm pokusům o přejmenování mi ho nejspíš blokli. Brouzdal jsem po netu a našel jsem nalších několik lidí co mají odedneška stejnej problém, takže nejspíš fakt rozjeli ňákou kontrolu pravosti jmén a příjmeních.

Kany99
nováček
Stav:

Příspěvekod Kany99 » 15 črc 2011 22:35

Já tam mam své pravé jméno od samého začátku. Asi 3 roky co jsem na facebooku. Za tu dobu jsem ho ani jednou neměnil a ani se o to nepokoušel. Na mém jménu taky není nic neobvyklého. Nemám v něm ani dokonce žádnou diakritiku, takže fakt nevím proč si mě vybrali. Ale taky jsem na netu našel spousty lidí, kteří mají stejný problém ode dneška. Co mě nejvíc štve je, že kdybych netrval na tom, že tam budu mít své pravé jméno a změnil si ho (na nepravé), tak jsem mohl být teď v klidu.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 15 črc 2011 22:46

ReMusic: To oni nezjistěj, to je nějakej systém kterej automaticky blokuje slova který do toho programu někdo napsal.
Mě nejvíc se*e že mě když si tam dám svoje jméno tak mi to uznaj ale když si přidám pár lidí tak mě hned bloknou jakože jsem spammer (jednou jsem to tu řešil) ale znám jednu holku která se jmenuje (nebo jmenovala) na facebooku "JaniCZka Která Je na xTeenu" a tu klidně nechaj, hlavně si můžou přidávat tisíce přátel jenom proto aby je mohli spamovat trapnýma zprávama "DአM1 hLáseŠky nA xTeEn? OpLácÍm :-) ;-) :-* :-D :-P"
Fakt, facebook spěje do prdele.
Just Fucking Google It!

Kany99
nováček
Stav:

Příspěvekod Kany99 » 15 črc 2011 22:56

To je přesný. Já znám spoustu lidí, kteří se na facebooku jmenují úplně debilně a jsou tam pořád. Já tam mam 3 roky normální své jméno a ono se jim najednou nelíbí.
Jsem si dělal srandu, že mě blokli kvůli tomu, že jsem se nedavno přidal na Google+:-)

--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2011 23:20) ---

Tak už mi to jde:-D Kurva, to byly nervy:-)

NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod NuM3Ro » 16 črc 2011 04:33

Taky hlásím úspěšný spuštění. :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek