problém s nerem 7 Premium
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
já beru nero jako výborný vypalovací soft a v tom se teda nic nezměnilo ( na úpravu videa tady mám sony vegas+dvd architekt atd ), měl jsem možnost se 7 pracovat, ale odradilo mě nové uživatelské prostředí, jen mě od práce zdržovalo a nějak se mi na něho ještě nechce zvykat, ještě to není nutné a tak se nikam nehrnu 

Nero 7 jsem měl taky přišlo rozumné stáhnou vždy sázím na poslední verzi nero 7 je ale vyjímkou která je lepší ve verzi 6
Taky jsem měl problém s pamětí při vypalování teď jsem se vrátil k neru 6 a vypaluji dvd ,sleduji televizi serfuji a ještě mám hromadu volné paměti a ty programy co jmenuješ se dají nainstalovat i do nera 6
Taky jsem měl problém s pamětí při vypalování teď jsem se vrátil k neru 6 a vypaluji dvd ,sleduji televizi serfuji a ještě mám hromadu volné paměti a ty programy co jmenuješ se dají nainstalovat i do nera 6
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hm to je zajímavé taky používám Nero 7 ale žádné problémy s ním nemám tj. vypaluji, koukám na film, serfuju, stahuju z netu... Mám dojem že sem přešel ze 6 na 7 jen kvůli Nero recode...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mam Nero 7 v plny nalozi a zatim jsem nemel sebemensi problem,na PC ani na NTB,a na novou vizas si to chce jen zvyknout.Nic vic.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
hroch123 píše:Konečně někdo kdo si to aspoň pořádně vyzkoušel narozdíl od tlučhub.
Pokus se uklidnit. Svůj názor jsi napsal a takové "hodnocení" pro lidi s jiným názorem se sem nehodí!
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Re: problém s nerem 7 Premium (vyřešeno)
Martin11 píše:Ahoj lidičky, mám menší problém s vypalováním nerem 7 Premium. Při vypalování mi klesne využitá paměť a poté i hladina zásobníku, tento proces se několikrát opakuje. Všechny jiné funkce se při tom zpomalí. Vypadá to jako silné oslabení výkonu počítače. Díky za odpovědi
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3509
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36