jinak silne premyslim nad tou xperia mini jen nevim jestli mi budou 3palce stacit :( na prochazeni netu apod.
Mobil do 6k
Re: Mobil do 6k
heurece moc neverim tak ma i spatny obchod vetsinou 95%+ 
jinak silne premyslim nad tou xperia mini jen nevim jestli mi budou 3palce stacit :( na prochazeni netu apod.
Záleží na tom, jak velké máš prsty... já mám celkem dost ale i přesto nemám s "netováním" problémy. Zajdi si do nějáke prodejny t-mobile např kde mají k vyzkoušení ty mobily 
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
byl jsem v brne asi v 10obchodech a ani v jedny to nebylo
,ale iphone tam maj
nevíš kde je REALNA fotka s velikosti budu sahat na lcd a uvidím
nevíš kde je REALNA fotka s velikosti budu sahat na lcd a uvidím
já myslel přímo prodejny vodafone, O2 nebo t-mobile... v obchodech jsem to tež neviděl 
Byl jsem asi 1x t.mobilu , 3x vodafonu a asi 3x o2
Tu http://www.alza.cz/sony-ericsson-xperia ... 255677.htm můžu doporučit. Telefonek pracuje jak má, je udelanej hodne solidne (mozna az trochu moc, odstranovat zadni kryt nebo krytku na usb je celkem bolest, ale aspon to snad vydrzi), extremne sviznej (mel sem predtim pomalejsi android, tohle je fakt parada, zadny lagy nic, vsechno na nem slape krasne), android 2.3.4. oficialni pro ni uvolenenej ted..
Takze má tu nekdo SONY ERICSSON XPERIA MINI ? (PRIPADNE PRO )
http://ZKRACOVANI_URL_ZAKAZANO/DaNi8W
Zajima me jaky vyhody a nevyhody + a - by tento mobil mel znamenat pro 15-leteho kluka :) díkyy
http://ZKRACOVANI_URL_ZAKAZANO/DaNi8W
Zajima me jaky vyhody a nevyhody + a - by tento mobil mel znamenat pro 15-leteho kluka :) díkyy

Záleží na tom, co u mobilu preferuješ... má jakožto SE nejkvalitnější foťák, jeho rozměry jsou dostačující (v kapse ho ani necítíš většinou) a samozřejmě poměr cena/výkon je hodně dobrý. Zbytek nejde brát jako klad ale jako klasiku (android, wifi, kapacitni displey, atd)
Špatnou věc bych u tohoto mobilu viděl celkem velkou náchylnost na poruchy (vlastní zkušenost u dvou lidí ze školy), což byl problém už u xperie x10 mini. Celkově co se tak dívám, tak SE je nejvíc poruchová značka, ale nemáš se čeho bát, od toho je přece záruka :)
Špatnou věc bych u tohoto mobilu viděl celkem velkou náchylnost na poruchy (vlastní zkušenost u dvou lidí ze školy), což byl problém už u xperie x10 mini. Celkově co se tak dívám, tak SE je nejvíc poruchová značka, ale nemáš se čeho bát, od toho je přece záruka :)
ok dík co myslíte nebude v nejblizsi dobe nejaky xperia nová kolem 6k ještě lepsi nez mini ?
treba mini II
treba mini II
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobil Android do 3,5K Příloha(y)
od tuningrob » 13 črc 2025 19:06 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 7205
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
18 črc 2025 10:43
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3349
-