Viry to není. Zkontroluj PIO/DMA
Stáhni si HD Tune a otestuj rychlost disku
Zpomalený PC a prohlížení webu - prosím o kontrolu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zpomalený PC a prohlížení webu - prosím o kontrolu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Neco je spatne. Mame doma UPC Fiber 10 (10/1 Mbps), pritelkyni to bezi na ntb na 10Mbps, me ted tak 0,5-2 a ping min 250 max 1250ms, nic nestahuji... testovano pres rychlost.cz Coz se pak nedivim, ze mi to bezi pomalu :( Ale nechapu, co me tak zpomaluje. Z UPC modemu to jde pres switch do meho PC a ntb.
HDD:
Min 27 MB/sec
Max 75,2 MB/sec
Avg 58,8 MB/sec
Access Time 16,4ms
Burst Rate 156,2 MB/sec
CPU Usage: 74,2%
HDD je SATA, ale pripojen v BIOSU jako IDE. Mohl by to byt ten problem?
EDIT: ted jsem testoval pripojeni, je to lepsi, ale stabilita nic moc...

HDD:
Min 27 MB/sec
Max 75,2 MB/sec
Avg 58,8 MB/sec
Access Time 16,4ms
Burst Rate 156,2 MB/sec
CPU Usage: 74,2%
HDD je SATA, ale pripojen v BIOSU jako IDE. Mohl by to byt ten problem?
EDIT: ted jsem testoval pripojeni, je to lepsi, ale stabilita nic moc...

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus liveCD linuxu, ať vyloučíme HW chybu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
tady bych potreboval trosku popostrcit...liveCD linuxu, to je program nebo nejaka instalacka linuxu? nejak nevim, co se po mne zada 
porad mi nejde do hlavy, proc mam tak pomaly pripojeni. ovladace mam nainstalovany posledni verzi, kdyz testuju, tak nic netaham, ale rychlost jak ADSL, ping jak pred deseti lety po vytacenym pripojeni a stabilita jak wifi v hodne zapadle oblasti :/

porad mi nejde do hlavy, proc mam tak pomaly pripojeni. ovladace mam nainstalovany posledni verzi, kdyz testuju, tak nic netaham, ale rychlost jak ADSL, ping jak pred deseti lety po vytacenym pripojeni a stabilita jak wifi v hodne zapadle oblasti :/
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
První google odkaz http://proc.linux.cz/chci-vyzkouset.html