Ty budeš asi potřebovat router.
Když ten modem úplně vynecháš a PC napojíš přímo do té zdi s nastaveným ahodnotama napevno, tak to pojede, že?
Zprovoznění wifi
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zprovoznění wifi
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jj pojede... Když já už na tomhle modemu měl zprovozněnou wifi v jiným bytě a tady mi taky fungovala... Potřeboval bych nějak nastavit v tom modemu abych měl tam tu statickou IPa v Desktopu i notebooku už dával tu automatickou...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To bys musel mít DHCP server a to nepůjde, pokud nemáš zařízení s funkcí routeru. Tím, že to strkáš do LAN4 DHCP použít nemůžeš -> můžeš použít jen jeden PC současně. Kup router a bdue po problému. V jiném bytě jsi měl asi už automatiku před modemem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak je ale zvláštní, že ještě včera mi fungoval internet jak na desktopu tak bezdrátově na laptopu současně...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2012 15:59) ---
Opravdu by někdo nevěděl poradit? Včera to opravdu fungovalo, oba PC naráz, i jsem je měl spojené v domácí síti a vše fungovalo jak má...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2012 15:59) ---
Opravdu by někdo nevěděl poradit? Včera to opravdu fungovalo, oba PC naráz, i jsem je měl spojené v domácí síti a vše fungovalo jak má...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vcera nemel zapnute PC clovek s IP tveho notebooku
Musel bys zkusit uhodnout jinou nepouzitou IP, ale vyrazne lepsi bude zakoupit novy WiFi router.

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zvláštní...
Každopádně jsem teď zkoušel, zda se k notebooku nepřipojím pomocí síťovýho kabelu a je to to samý jako při bezdrátovým připojení... To ani pomocí kabelu nejdou 2 PC naráz? Jsem si 100% jist, že jsme přes tento Huawei byli kolikrát připojeni i 4 najednou... Nevěděl by vážně někde, jakou konfiguraci zadat do laptopu?
Každopádně jsem teď zkoušel, zda se k notebooku nepřipojím pomocí síťovýho kabelu a je to to samý jako při bezdrátovým připojení... To ani pomocí kabelu nejdou 2 PC naráz? Jsem si 100% jist, že jsme přes tento Huawei byli kolikrát připojeni i 4 najednou... Nevěděl by vážně někde, jakou konfiguraci zadat do laptopu?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel nebo wifi to je jedno. S tebou je to jak hučet do dubu. Ano, asi to půjde, třeba i 10 PC, vždycky ale musíš zkoušet, až chytneš volnou IP, ta ti pojede den a pak zas budeš hledat. Radši budeš takto živořit než aby jsi koupil router za 500 a měl pokoj...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
To není jak do dubu, mně jen přišlo divné, že to jeden den šlo a nyní ne... Můžu se jen zeptat, jak je to možné? Router samozřejmě koupím, pokud mi nějaký doporučíte budu jen rád...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5259
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58