Výběr bankovního účtu
Re: Výběr bankovního účtu
tux: To je jejich vec, na cem vydelavaji, ne? Chapu, ze poplatky jsou ta nejsnazsi cesta, ale priklady novych bank ukazuji, ze ucet bez nich neni problem. Ja za ty leta Fiu dal na poplatcich 2Kc za jeden prioritni prevod.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
U poštovní spořitelny se do 26 let neplatí :-)
-
- Pohlaví:
Ale musím dodat že i ve velké, zavedené bance může být problém.
Asi před pěti lety jsem šel do bankomatu vybrat peníze a hlásilo to špatný pin. Tak jsem šel domů, sedl k PC a začal s bankou chatovat. V té době jsem měl nějaký problém s PC a každou chvíli se to restartovalo. Musel jsem se znovu přihlásit a pokaždé tam byla jiná operátorka a já to musel vše vysvětlovat znovu.
Pak mi došla trpělivost a šel jsem do banky. Jelikož jsem byl letitý a známý zákazník tak mne šéf banky vytočil nějaké číslo a posadil k telefonu. Tam jsem asi dvě hodiny diskutoval s nějakou kozou a ta mi vysvětlila, že mám špatný pin, protože mi před měsícem poslali novou kartu. Já ovšem žádnou kartu nedostal a nepomohlo ani stokrát opakovat že posledních 20 let bydlím v Semilech.
Nakonec jsem musel poslat doporučený dopis a požádat o změnu doručovací adresy, tedy na tu samou co mám ve smlouvě.
Asi po 14 dnech mi přišlo i s novou kartou vyrozumění že moje adresa se mění ze Šluknova na Semily. Nutno dodat, že ve Šluknově jsem nikdy nebyl natož abych tam bydlel.
Asi před pěti lety jsem šel do bankomatu vybrat peníze a hlásilo to špatný pin. Tak jsem šel domů, sedl k PC a začal s bankou chatovat. V té době jsem měl nějaký problém s PC a každou chvíli se to restartovalo. Musel jsem se znovu přihlásit a pokaždé tam byla jiná operátorka a já to musel vše vysvětlovat znovu.
Pak mi došla trpělivost a šel jsem do banky. Jelikož jsem byl letitý a známý zákazník tak mne šéf banky vytočil nějaké číslo a posadil k telefonu. Tam jsem asi dvě hodiny diskutoval s nějakou kozou a ta mi vysvětlila, že mám špatný pin, protože mi před měsícem poslali novou kartu. Já ovšem žádnou kartu nedostal a nepomohlo ani stokrát opakovat že posledních 20 let bydlím v Semilech.
Nakonec jsem musel poslat doporučený dopis a požádat o změnu doručovací adresy, tedy na tu samou co mám ve smlouvě.
Asi po 14 dnech mi přišlo i s novou kartou vyrozumění že moje adresa se mění ze Šluknova na Semily. Nutno dodat, že ve Šluknově jsem nikdy nebyl natož abych tam bydlel.

Podle toho co napsal, maj zdarma úplně všechno. Což je blbost, možná že nemaj poplatky za vedení účtu, ale za posílání, přijímání, vybírání, vkládání a co já vim co ještě si určitě něco naúčtujou.zeus píše:tux: To je jejich vec, na cem vydelavaji, ne? Chapu, ze poplatky jsou ta nejsnazsi cesta, ale priklady novych bank ukazuji, ze ucet bez nich neni problem. Ja za ty leta Fiu dal na poplatcich 2Kc za jeden prioritni prevod.
Just Fucking Google It!
No tak zdarma neni na svete samozrejme nic a nikdy to tak ani nebude:-)
No, ziji z toho, ze maji moje penize, proste banka:-), nic k nepochopeni.
Obyc.clovek by ale rekl, ze tam je vse zdarma. Vyber z bankomatu je myslim zpoplatneny 6Kc.
Chtel poradit, poradil jsem, nikoho nenutim, nastesti uz 22 let mame u nas na vyber:-)
No, ziji z toho, ze maji moje penize, proste banka:-), nic k nepochopeni.
Obyc.clovek by ale rekl, ze tam je vse zdarma. Vyber z bankomatu je myslim zpoplatneny 6Kc.
Chtel poradit, poradil jsem, nikoho nenutim, nastesti uz 22 let mame u nas na vyber:-)
Oni tam jsou různý tarify, například za měsíc jim dáš 50Kč a pak máš výběry i vklady zdarma. Takže pokud by si vybral/vložil víckrát než 8x, tak už se ti to vyplatí. Za předpokladu že máš teda výběry/vklady za těch 6 korun.
A to už mi nepřipadá jako "zbytečnej poplatek".
A to už mi nepřipadá jako "zbytečnej poplatek".
Just Fucking Google It!
Nevim,nikdy jsem tam penize nevkladal...
Jednou nejaky vetsi obnos, ale jako fakt nevim
Staci stahnout ceniky a provest srovnani, + zohlednit osobni pocit. A je to
Jednou nejaky vetsi obnos, ale jako fakt nevim
Staci stahnout ceniky a provest srovnani, + zohlednit osobni pocit. A je to
tux: jasne, ze nejaky poplatky maji (viz cenik, ale pri mem zpusobu vyuzivani uctu se me jaksi netykaji.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Já vim, ale dvorakj psal, že je zbytečný platit za nějaký služby, který jsou jinde zdarma. Nikde nejsou zdarma, možná tak poplatek za vedení účtu, ale nikdy není nic bezplatný.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Je z toho trochu flame, beztak si účet musí vybrat každý sám a k tomu aby to porovnal stačí jenom malinko hledat a hodně číst 

Tuxi, psal jsem "zdarma":-)
samozrejme, ze to je jakoby vyvazeno pausalem
samozrejme, ze to je jakoby vyvazeno pausalem
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Fíííjo a neměnil bych
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4152
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26