Odpovídat ti? To jsem učinil již včera. Pokud si nic nepochopil, budeš asi natvrdlejší než se zdáš.
PC do 19 K
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: PC do 19 K
Omlouvá se, protože je tu nový a raději sklopí uši. To však nic nemění na tom, že neumíš číst. No to by si mu poradil, lepší case. To už mu rovnou můžeš doporučit i jinou mechaniku..
Odpovídat ti? To jsem učinil již včera. Pokud si nic nepochopil, budeš asi natvrdlejší než se zdáš.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
číst umím, ale byl jsem jenom nepozorný...což se stává, a blbosti neřeším, např tam se ptal na ultra detaily. btw to jak mi pořad olizuješ monitor se mi taky už přestává líbit... 
//já že honím příspěvky, haha, ty dobroději, co máš ty mluvit o nejaktivnějším tématu "[SOUTĚŽ]kdo to je? Co to je ?" + nechci zmíňovat další lidi tady na pc-helpu, kteří právě oni spamují :-)
//já že honím příspěvky, haha, ty dobroději, co máš ty mluvit o nejaktivnějším tématu "[SOUTĚŽ]kdo to je? Co to je ?" + nechci zmíňovat další lidi tady na pc-helpu, kteří právě oni spamují :-)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Osobní věci si prosím řešte přes SZ. Nechce se mi pak řešit, kdo si začal, kdo pokračoval, kdo je v právu atd. 
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Nikdo není dokonalý, samozřejmě se stane, že člověk leccos přehlédne. Ale pak se přeci nebudu hádat kvůli spojce, když je chyba očividně na mé straně. Hle, zpětná palba. Ano, v soutěži jsem byl aktivnější a? To mě řadí mezi spamery? V sekcích nesloužících k odreagování odpovídám smysluplně a k věci, což se o Tvých příspěvcích vždy říci nedá. Máš ke mně snad ještě něco? Víš, možná by nebylo od věci uznat občas svou chybu a ne se za každých okolností snažit obhájit. V topicu, jenž si zmínil, jsi dostal na svou otázku 3 nezávislé odpovědi a přesto ti to nestačí. Nemám zapotřebí tě přesvědčovat o Tvé neznalosti či chybě, to by si měl pochopit sám, sklopit uši a mlčet.. 
Edit: Už končím, tohle tazateli nepomůže.
Edit: Už končím, tohle tazateli nepomůže.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”