Nevím kde si to PC vyhrabal, ale pokud si ho koupil v nějakém normálním obchodě pak k němu máš i CD s ovladači a to i na grafiku. Pokud ne, pak potřebuješ jenom ovladač na síťovku.
Ten najdeš jak už bylo psáno podle mb - motherboard - základní deska
Kolikrát to ještě chceš napsat?
Návod na instalaci najdeš v následujícím odkazu. Dělej čistou instalaci s formátem disku, ale předem si musíš zálohovat data!
http://www.lisak.cz/instalace-windows-xp.html
preinstalace wXP
Re: preinstalace wXP
Ovladač na síťovku v případě, že máš USB modem, potažmo USB Wifi, vůbec nepotřebuješ, potřebuješ pouze ovladač toho použitého USB zařízení. Po přeinstalaci pak nainstaluješ ovladač toho USB zařízení, připojíš se k netu a stáhneš si všechny ostatní ovladače, které následně nainstaluješ. Existuje nějaká prevděpodobnost, cca 5%, že bude problém ty ovladače na netu najít. Pak se zeptej znovu tady, zkusíme Ti pomoct.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
SATAN moc dekuju.
...
Blue Spirit...hele PC je koupen od kamarada..uz ho nepouzival..
zadne CD k zakladovce nemam..protoze buh vi kde je.ze.!...a nebude problem v tom ze mam origo.?od kamarada co uz to pouzival.? nebude to davat nejake errory skrz to ze je to jakoby nelegalní..prosím o rychlou odpoved dekuju moc.,,

Blue Spirit...hele PC je koupen od kamarada..uz ho nepouzival..

-
- Pohlaví:
Pokud to není nikde nainstalované, pak by neměl být problém. Záleží co je to za verzi.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Microsoft Windows XP Home Edition...jsem si jistej ze tento softvver uz byl instalovan..takze jsem druhej majitel CD,takze to asi nemam delat ze.? kluci omlouvam se za tyto amaterske otazky ale opravdu bych nechtel neco pokazit..a verim ze stim mate hodne skusenstí.
to Blue sipirt: na co potřebuje ovladač na síťovku??? Když má USB modem tak se připojí přes USB modem a nepotřebuje síťovou kartu... USB MODEM předpokládám že třeba celot K300 nebo Anydata
připojíš do USB nainstaluješ ovladače od UFONa a jedeš a síťovku nepotřebuješ!
připojíš do USB nainstaluješ ovladače od UFONa a jedeš a síťovku nepotřebuješ!
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano to uz je vyresene kluci...sitovku ani v pc nemam mozna integrovanou....
mam proste modem s instalacnim CD,tudiz NOPROBLEMA;)..

2akem: To jsi včera hodně dlouho pařil, když ses vyspal až po poledni
Přečti si, co jsem sem napsal včera v 22.53

Přečti si, co jsem sem napsal včera v 22.53

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
čeče já už dlouho nepařil...ale dneska půjdu a příště si dám větší pozor :) sem nějak byl mimo... no co lepší 2x než vůbec :) to tvrdí manželka 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”