hmm včera nová karta a že by byla vadná?a nemuže to byt neco se zakladovkou (nekompatibilita?)popř.nastavením biosu můžete na to někdo mrknout?
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Pro 2012 22:03) ---
ještě zkusím flashnout bios pro GK
Speaker nepípa,monitor černý Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Speaker nepípa,monitor černý
Tak ji připoj a v Biosu zakaž integrovanou, ale postup neznám.
to už sem udělal nepomohlo,tu starou radeonku tu vzalo v klidu tuhle ne (tmavý obraz ,speaker nepípne větráky se jakoby roztočí,pc jakoby resetne pak znovu a nakonec se větráky jen točí a monitor černý (post žádný)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Výsledek pořád stejný - buď vadná, nebo nekompatibilní (?) s Tvojí MB. Nekompatibilita ale není chyba MB, ale chyba při koupi nekompatibilní GK!
Flesh Biosu GK podle mě nepomůže, ale zkusit se má všechno
Flesh Biosu GK podle mě nepomůže, ale zkusit se má všechno

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Flesh Biosu nedělej, v případě jiné chyby ti neuznají reklamaci desky. Zkus reklamovat tu GK. I když je nová, může být vadná. Stejně tak jako zdroj i když to spíš vypadá na tu grafiku.
tak u té Mb nebylo psané jaké podporuje GK,jen procesory a navíc mě pc skladal typek pc.poradne a myslí že tomu rozuměl můžeš se na to mrknout? MB http://www.alza.cz/gigabyte-b75m-d3h-d325676.htm GK http://www.alza.cz/msi-n660-twin-frozr- ... 354054.htm jestli je to ok?pls
-
- Pohlaví:
Podle mne to je OK, ale chtělo by to nějakého znalce HW a to já nejsem.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Karta je s MB kompatibilní - proveřeno ve specifikaci GK a manuálu MB.
Poslední, i když blbá možnost: MB Má dva sloty PCIEX, jeden 16 a druhý 4. Mechanicky jsou stejné. Není ta GK ve špatném slotu? Patří do prvního pod procesorem, PCIEX4 je naopak ten poslední.
Poslední, i když blbá možnost: MB Má dva sloty PCIEX, jeden 16 a druhý 4. Mechanicky jsou stejné. Není ta GK ve špatném slotu? Patří do prvního pod procesorem, PCIEX4 je naopak ten poslední.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ano zkoušel sem ji v obou,nejde ani v jednom ta stará radeonka šla v obou
-
- Pohlaví:
Tady to kluci od HW asi neuvidí. Založ si tedy ještě jedno téma ZDE dej tam ty odkazy na desku a GK a zeptej se proč to nefachá. Třeba někdo bude mít radu.
Ona už je chyba v tom blbým nadpisu o pípáni. Kdybys nepsal nejde mi nová grafika na nové desce, pak už si možná měl výsledek.
Ona už je chyba v tom blbým nadpisu o pípáni. Kdybys nepsal nejde mi nová grafika na nové desce, pak už si možná měl výsledek.

Naposledy upravil(a) guest dne 20 pro 2012 22:37, celkem upraveno 1 x.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ta nová by měla jít jen v tom horním.
Vadná GK, reklamuj!
Vadná GK, reklamuj!
Blue Spirit píše:Tady to kluci od HW asi neuvidí. Založ si tedy ještě jedno téma ZDE dej tam ty odkazy na desku a GK a zeptej se proč to nefachá. Třeba někdo bude mít radu.
dík napíšu tam
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11203
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek