Tričko PC-HELP Vyřešeno
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tričko PC-HELP
Já si ho také koupím!
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
-
- Pohlaví:
faraon píše:karlos píše:... pravidla českého pravopisu a zvláštní důraz bude kladen na diakritiku a interpunkci![]()
Tím jsou vyloučeni prakticky všichni pod třicet let
Proč? Mému potomkovi je 13 a píše správně. Že by to o věku nebylo??

faraon - citace:
karlos - citace:
... pravidla českého pravopisu a zvláštní důraz bude kladen na diakritiku a interpunkci
Inuš nikdo neni dokonalej znat česky jazyk na to aby psal spravně
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
ITCrowd píše:faraon píše:karlos píše:... pravidla českého pravopisu a zvláštní důraz bude kladen na diakritiku a interpunkci![]()
O věku to asi není, ikdyž ten styl je asi některým dětem bližší, ale tady je to spíš o ignoranství a pohrdání ...
Navíc jak vidno ani administrátor ani moderátoři s tím nic nenadělají a ani nedělají, jen více či méně trpně a mlčky přihlíží ... , škoda a takové to tu bylo super.

(ono v to připomíná "začátky" kde čeho, ať to bylo aukro, ať třeba nějaké řeznictví,.. jakmile se zaběhne tak se pomalu začne prznit....., nu co se dá dělat. No a z druhé strany trika by mohl být nápis > Diakritika už se na PC-HELP nenosí )
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
O věku to asi není, ikdyž ten styl je asi některým dětem bližší, ale tady je to spíš o ignoranství a pohrdání ...
Naprostý souhlas!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jaojao píše:Navíc jak vidno ani administrátor ani moderátoři s tím nic nenadělají a ani nedělají, jen více či méně trpně a mlčky přihlíží ... , škoda a takové to tu bylo super. )
Já jsem na opravu rezignoval. Pokud tomu člověku není absolutně rozumět co napsal, tak se ohradím, ale normálně to neřeším, protože to nemá smysl. Často se pak nafouknou a začnou nadávat, že jsou tady kvůli problému a né češtině a je po řešení... Flame je na světě. Velice brzo se přidají úplně zbytečně další... A nevyřeší se nic.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Já souhlasím s memphistem, ono to fakt nemá cenu. Já už rezignoval. Zpravidla na nečitelný příspěvek nereaguji a někdy odpovím "napiš to česky". Pokud nenásleduje oprava, pak se tím příspěvkem už nezabývám.
Někdy se ale vztekám.
Někdy se ale vztekám.

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
jaojao píše:Navíc jak vidno ani administrátor ani moderátoři s tím nic nenadělají ...
Copak o to , možnost by byla: příspěvky nesrozumitelné, s gramatickými chybami a s neopravenými překlepy prostě bez milosti mazat. Bylo by to ale k něčemu? POZOR! To byla řečnická otázka, v žádném případě to není námět do další diskuze. I tak už jsme se od problematiky triček dostali někam úplně jinam.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Pravda, od triček jsme někde jinde, nicméně si naposledy dovolím reagovat. Mazání jistě ne, většina lidí si to opraví, ale také jsem se setkal a nejednou s reakcí "mně se nechce". To je pak na zabití. Stejně tak jsou protivní lidé, ze kterých se musí vše dolovat a odpovídají jednoslabičně, ano, ne. Konec hlášení. 

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:a odpovídají jednoslabičně, ano, ne
to jim tam potom nechybí diakritika

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Já budu asi pro to bílé tričko, jenom musím zjistit jakou mám velikost. Vůbec netuším.
ITCrowd píše:faraon píše:karlos píše:... pravidla českého pravopisu a zvláštní důraz bude kladen na diakritiku a interpunkci![]()
Tak to blahopřeji, takových moc není. Ono to opravdu není věkem, holt je taková "doba"

Pro mě bílé ve velikosti L, předpokládám že logo bude stejné barevné jako na stránce.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”