Co koupit za elektroniku? Vyřešeno
Re: Co koupit za elektroniku? Vyřešeno
Jj, koupím ten tablet/PC... je tam i klávesnice, o to mi nejvíc jde...
díky

Re: Co koupit za elektroniku?
Ok a co s tím foťákem? Doporučuju zrcadlovku. :)
Šlo by to, ale není lepší kompakt?
Co chceš s tím foťákem hlavně fotit? Jak často ho budeš používat? Na zrcadlovce můžeš použít i stativ, vyměnovat objektivy a dokáže točit i slušné HD videa, ale zase jen tak ho neschováš do kapsy jako kompakt no. :)
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tablet bych nedoporučoval, jejich vývoj je teď jak na běžícím pásu, skoro každý týden-měsíc je něco nového. Já koupil před 2 měsíci tablet za 17000Kč a teď už je to skoro šunt. A to nemluvě o tom, že kvalita provedení je na prd (Asus) a měsíc po koupi nám prasklo 2x sklo od zhora dolů, stalo se nám to i u tabletu od Samsungu a na podpoře jsme se dozvěděli, že se tím poruší záruka celého tabletu, jenže jak dokázat, že jsme sklo nerozbili my. Klávesnice je už vymletá, má mrtvou zónu skoro 5cm, takže se při zavření už občas ani nezhasne.
PS: výměna skla nejde, takže je potřeba vyměnit celý displej. U samsungu nás to stálo zhruba 4500Kč a u tohoto Asusu od 5000+.
PS: výměna skla nejde, takže je potřeba vyměnit celý displej. U samsungu nás to stálo zhruba 4500Kč a u tohoto Asusu od 5000+.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Deny18 píše:Co chceš s tím foťákem hlavně fotit? Jak často ho budeš používat? Na zrcadlovce můžeš použít i stativ, vyměnovat objektivy a dokáže točit i slušné HD videa, ale zase jen tak ho neschováš do kapsy jako kompakt no. :)
Já víc fotim než natáčím... ale i to se hodí. Tak já fotím 10 fotek do týdne... objektiv se taky hodí, ale využil bych ho minimálně...
Tak to bude pro tebe asi výhodnější kompakt no. :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pro mne docela nepochopitelné. Nikdy jsem si nekoupil nic, co jsem nepotřeboval, i když to byl hi! Dárek svým blízkým jsem se snažil vybrat tak, aby jim udělal radost. Pocit, že si chci něco koupit a nevím co, je pro mne dost nepochopitelný. Co takhle se domluvit s přítelkyní a vyrazit třeba na krátkou dovolenou někam do světa. Sice nebudeš mít doma o nějaký krám více, ale pěkný zážitek a vzpomínky. Život je třeba prožít, ne jen zažít.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Asi jsme holt "starci" co tomu nerozumí... Já osobně bych si koupil novou lednici, nebo pračku, abych snížil spotřebu elektriky a za uspořené koruny si přilepšil o dovolené s manželkou a vnučkou, ale jak říkám, jsem už blbec, co tomu nerozumí a přemýšlí moc pragmaticky... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1851
-
od amirinda
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 13:01