Clorky píše:To se v nejbližší době asi nedočká. Musel by koupit grafiku a k tomu nějaký aftermarket.
Mikrosini: no prostě, teď ty grafiky mají referenční chlazení (což není ideální). Verze od MSI/ASUS/Sapphire/Gigabyte potom mají už normální (nereferenční) chladič a lepší provozní vlastnosti.
borek123: píšeš jednu blbost za druhou, amd+ati a intel+nvidia možná platilo před deseti-patnácti lety. Žádné problémy mezi nima teď nejsou a není žádný důvod, proč by být měly. Žádné problémy se stabilitou a nějaké starosti nebudou.
Intel má výkon na jádro vyšší, než stejně drahý FX8350, tak jak může být předražený? Intel je určen na hry, a jakákoli i5 uživí jakoukoli jednočipovou grafiku součastnosti. 4.4k je podle mě na dalších 5 let dost slušná investice, než 2.5k za FX6300, nějaký lepší chladič, taktovat a šup ... spotřeba, když to za pár let zase nebude stíhat.
sorry stavím si kompíky pro sebe od roku 1998, některý zvyky jsou prostě zakořeněný, prostě jsem nikdy nechtěl patřit mezi ty co furt brečí někde na foru že jim něco nejde nebo jim něco s něčím nefunguje a těch co brečí je pořád dost :) ale to je tím že lidi mají krátkou paměť a někdy se nepoučí z chyb co dělají protože se to na něco svede, holt je to pro mne pravidlo, ale nemusíte s ním souhlasit.
referenční a nereferenční není jen o jiném chladiči i když to tak zvenku může vypadat.
http://www.youtube.com/watch?v=8sIc3l8koWM