Kartu mě měnit nebudou. Navíc si myslím, že v TV mám jen asi CI slot pro modul, v sat boxu (vlastní) asi také, takže by stejně CI+ (novější ochrana) nejela, jen na standard CI. A jak jsem řekl, kartu mám strčenou ve čtečce, kde je plně kompatibilní. To prolomení proběhlo na úrovni Cryptoworksu a tím kdo to provalil byl nepochybně výrobce systému Irdeto, který mimochodem koupil i Cryptoworks a snažil se přemigrovat providery na Irdeto. Jinak freeSAT je vcelku v pohodě, Skylink někdy před rokem začal šílet a mění kryptovací klíče každou minutu, tím zbytečně zatěžuje linky. FreeSAT na něco takového dost kašle, dokonce čím dál více. Když jsem si před rokem koupil na 5 dní celou jeho nabídku, kromě HBOmaxPak, tak se s tím jeho operátoři asi nechtěli nastavovat a pustili mi rovnou celý balík.
Pořídil jsem si freeSAT medium kartu (199 Kč) a balík freeSAT plus (100 Kč), slibovali, že se cena nikdy nezmění. Po roce mi chtěli cenu navýšit z měsíčních 299 Kč na 349 Kč. Tak jsem je seřval a dal výpověď. Dostal jsem nabídku na 250 Kč měsíčně, tak jsem zůstal

Líbí se mi zdražování, po kterém mám ještě nižší cenu než předtím

Před pár měsíci zveřejnili nabídku, že za elektronické účtování sleví 5 Kč měsíčně, za inkaso dalších 10 Kč. Myslel jsem, že pro mě sleva nebude platit, když už jsem měl el. účtování od začátku, ale slevili automaticky

Platím tedy nyní 245 Kč měsíčně (do inkasa nejdu). Co vím, tak Skylink jen zdražuje.