Jak opravit smazane drivery a navratit zmizely hard disk?
Re: Jak opravit smazane drivery a navratit zmizely hard disk
z ničeho koupit jen novej disk . A nic neřešit . Bohužel do doprčic . časem se opotřebujou
SLospetr12 píše:Co tam jsou 3 nepojmenované je recovery
To sice dva z nich jsou, ale úplně prázdné (100% volného místa).
Celkem nic moc, jen že ani jeden nestojí za nic. Místo screenu z CDI (Tvoje fotka o Tvých HDD) sem vlož log z CDI (pomocí Úpravy - Kopírovat), pak Ti k tomu řeknu víc.Bezradny píše: A co rika moje fotka o mych HDD? Nic pozitivniho, z ceho by se dalo vychazet?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To se ti zdá
. Jinak fungují normálně . A bez problémů . Jen je bohužel nejde vidět

To se mi nezdá, jelikož nespím. A nefungují normálně právě proto, že nejsou vidět.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Bez toho logu z CDI tohle téma nebude mít konce. 

A náš starý blue spirit :) . Ale jo protože normálně nejdou vidět ... Jsou skryté aby viry nesmazali recovery. Proto jsou jakoby neviditelné
JInak místo tam je zabrané

A to si děláš srandu, že? Prosím, nemotej tazateli hlavu více, než je nutné

Pravda jinak téma ponecháme vedle . A otevřu topic ohledně recovery a tam se pobavíme
Místo screenu z CDI (Tvoje fotka o Tvých HDD) sem vlož log z CDI (pomocí Úpravy - Kopírovat)
Kde najdu "log" z CDI? Prosim o cestu: Start>....>......>......>......
A co je to vlastne "log"?
C disk je PLNY. Presto-ze posledni ma fotka z disk manageru ukazuje, ze je prazdny. Kdyz jsem nechal bezet jisty programek zde na D disku, tak mi ukazal vse co tam na C disku je abych zachranil data. (Vypada to, ze je tam vse co jsem tam mel.) Jenze ja je nemam kam dat, tak jsem je zatim ty data nepretahnul jinam. .....Takze, nemeli bychom verit vsemu co nam ty fotky ukazou....
Pravda jinak téma ponecháme vedle . A otevřu topic ohledně recovery a tam se pobavíme
Na tema: "obnova" ci cizi reci: "recovery", neni nic moc. Staci nechat bezet jisty programek, ktery najde vse a pak si jen vybrat co se chce obnovit. Radeji by bylo zajimavejsi otevrit tema: "Jak nastartovat Windows, kdyz Windows nechce nastartovat."
wattmetr píše:Místo screenu z CDI (Tvoje fotka o Tvých HDD) sem vlož log z CDI (pomocí Úpravy - Kopírovat)
CDI je Crystal Disk Info - zjevně víš, o co jde, protože hned tuším v prvním příspěvku jsi vložil SCREEN z CDI. No, a na tom screenu vlevo nahoře je napsáno "Úpravy" - na to klikneš, vybereš "Kopírovat" a pomocí "Vložit" nebo "Ctrl + V" vložíš do Tvého příspěvku.
Obnova dat z toho disku Ti zřejmě nedělá potíže, že nemáš kam ta data uložit za Tebe nevyřešíme.
Hmmm, tak je to v pr..li. Nechal jsem bezet Cristal asi den, ale pokazde kdyz jsem na jeho okno presunul kurzor, tak se sipicka zmenila na presypaci hodiny. A kdyz jsem chtel kliknout na: "Upravy" ci posunout obsah pomoci posuvneho pruhu, aby bylo videt co je dole, tak se okno zesvetlilo a nahore se napsalo: "Not responding". 

-
- Pohlaví:
Použij program na kontrolu od výrobce disku.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4392
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 3
- 3068
-
od kecalek